Grafik Tasarım (Önlisans) Yetenek Sınavı Var Mı?
-
Arkadaşlar iki yıllık grafik tasarım bölümünde yetenek sınavı var mı? 4 yıllıkta sanırım vardı ama genede emin değilim sizlerden bilgi alayım dedim
-
Yok hocam direk puanınla giriyorsun.
-
Ar0fer bunu yazdı
Yok hocam direk puanınla giriyorsun.
Sadece 4 yıllıktamı istiyor yetenek sınavını -
2 yıllıkta yetenek sınavı yok 4 yıllıklarda var sadece. O yüzden bölüm namına pek kaliteli bir şey olacağını düşünmüyorum açık konuşmak gerekirse.
-
4 yıllıkta okuyorum, yetenekle girdim. bi kaç ay çizim kursuna giderek ( eğer isteğin ve becerin varsa ) kazanabilirsin diye düşünmekteyim. yalnız şunu da unutma hocam grafik iki harfi bir araya getirip renk verip al sana logo olayı değil. ciddi derecede sanatsal ve görsel yetenek isteyen bir meslek bu yüzden çizim ve sanat yönünün gelişmiş olması gayet yararına olacaktır. photoshop kullanmayı herkes öğrenebilir fakat ortaya grafik sanatına dair birşeyler çıkarmak farkı yaratır.
-
aklımı okumuşsun yav bende dün akşam bunu düşünüyordum yanlışlıkla girdik bi bölüme gıda okuyoruz bitereyimde grafik tasarıma gireyim dedim ama bu kurcalıyordu aklımı yetenek sınavı falan filan var mı puanı düşükte işte birde yerleştirme öncelikleri var girmek sıkıntı
-
takipteyim
-
Lotus bunu yazdı
aklımı okumuşsun yav bende dün akşam bunu düşünüyordum yanlışlıkla girdik bi bölüme gıda okuyoruz bitereyimde grafik tasarıma gireyim dedim ama bu kurcalıyordu aklımı yetenek sınavı falan filan var mı puanı düşükte işte birde yerleştirme öncelikleri var girmek sıkıntı
Hocalar şimdi benim puanım 240 ama öncelik var güzel sanatlara bize yer kalırmı?