folder Tahribat.com Forumları
linefolder Eğitim & Ödev & Bilimsel Döküman
linefolder Grafik Tasarım (Önlisans) Yetenek Sınavı Var Mı?

Grafik Tasarım (Önlisans) Yetenek Sınavı Var Mı?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nvidia
    Nvidia's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Arkadaşlar iki yıllık grafik tasarım bölümünde yetenek sınavı var mı? 4 yıllıkta sanırım vardı ama genede emin değilim sizlerden bilgi alayım dedim

Milyarlarca yıl ölüydüm dirildim ve tekrar dirilmemek üzere öleceğim günü bekliyorum!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ar0fer
    Ar0fer's avatar
    Erkek

Yok hocam direk puanınla giriyorsun.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nvidia
    Nvidia's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Ar0fer bunu yazdı

Yok hocam direk puanınla giriyorsun.

Sadece 4 yıllıktamı istiyor yetenek sınavını

Milyarlarca yıl ölüydüm dirildim ve tekrar dirilmemek üzere öleceğim günü bekliyorum!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Meczup
    1049
    1049's avatar
    Homo

2 yıllıkta yetenek sınavı yok 4 yıllıklarda var sadece. O yüzden bölüm namına pek kaliteli bir şey olacağını düşünmüyorum açık konuşmak gerekirse.

dudaklarına değen yağmur bir parça rujundan çalar. dudaklarına değen yağmur bile, bir parça rujundan çalar. benim değemediğim o dudaklarına değen yağmur, bir parça rujundan çalar. // bi gün buralarda yeni bir ağaç yeşerecek ve biz gölgesinde mürekkepler tüketeceğiz //
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AntiSeptiK
    AntiSeptiK's avatar
    Erkek

4 yıllıkta okuyorum, yetenekle girdim. bi kaç ay çizim kursuna giderek ( eğer isteğin ve becerin varsa ) kazanabilirsin diye düşünmekteyim. yalnız şunu da unutma hocam grafik iki harfi bir araya getirip renk verip al sana logo olayı değil. ciddi derecede sanatsal ve görsel yetenek isteyen bir meslek bu yüzden çizim ve sanat yönünün gelişmiş olması gayet yararına olacaktır. photoshop kullanmayı herkes öğrenebilir fakat ortaya grafik sanatına dair birşeyler çıkarmak farkı yaratır. 

"Seni hiç tutamadım, ama hissediyorum. Hiç konuşmadın, ama seni duyuyorum. Seni hiç tanıyamadım, ama seni seviyorum."
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lotus
    Lotus's avatar
    Homo

aklımı okumuşsun yav bende dün akşam bunu düşünüyordum yanlışlıkla girdik bi bölüme gıda okuyoruz bitereyimde grafik tasarıma gireyim dedim ama bu kurcalıyordu aklımı yetenek sınavı falan filan var mı puanı düşükte işte birde yerleştirme öncelikleri var girmek sıkıntı

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mettoman
    mettoman's avatar
    Erkek
    takipteyim
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nvidia
    Nvidia's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Lotus bunu yazdı

aklımı okumuşsun yav bende dün akşam bunu düşünüyordum yanlışlıkla girdik bi bölüme gıda okuyoruz bitereyimde grafik tasarıma gireyim dedim ama bu kurcalıyordu aklımı yetenek sınavı falan filan var mı puanı düşükte işte birde yerleştirme öncelikleri var girmek sıkıntı

Hocalar şimdi benim puanım 240 ama öncelik var güzel sanatlara bize yer kalırmı?

Toplam Hit: 2138 Toplam Mesaj: 8