Grafik Yardım [Fotograf Efekt]

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KarakartaL
    KarakartaL's avatar
    Erkek

Fotoğraflarıma aşşağıdaki resimdeki gibi nasıl efekt verebilirim? grafik programı olarak Corel Draw 11 kullanıyorum yapmayı bilen veya nasıl yapılacağı hakkında bilgisi olan yardım edebilecek mürid varmı acaba? : (

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ömer Kerem
    MuTReFT
    MuTReFT's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Corel Draw da fotoğrafı bu şekilde işlenemez diye biliyorum bunu Photoshop veya fireworks ile yapabilirsin. İşlem ise çok zor değil ama anlatımı zor :P imaj sitelerinden beton duvar fotoları buluyorsun üstene kendi fotonu koyup kanal değerini overplay yapılyorsun  ve birazda transpatent değeri ile uynuyorsun. 

Mecburi not: Cahilliğin verdiği CESARET ile ettiği lafın nereye gideceğini hesap edemeyen, düşünemeyen, fikir yoksunu mahlukatlara CEVAP vermiyorum. Adalet Ve Kalkınma Partisi - İstanbul Beyoğlu Teşkilatı 2024/1 dönem aktif üyesi.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KarakartaL
    KarakartaL's avatar
    Erkek
    peki yüzdeki yırtılma efektini photoshopta nasıl yapabilirim ??
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ömer Kerem
    MuTReFT
    MuTReFT's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

KarakartaL bunu yazdı:
    -----------------------------
    peki yüzdeki yırtılma efektini photoshopta nasıl yapabilirim ??
    -----------------------------

o yırtılma efekti dikkat edersen duvardaki kabarmış sıva/boya güzel denk getirmiş yapan eleman

Mecburi not: Cahilliğin verdiği CESARET ile ettiği lafın nereye gideceğini hesap edemeyen, düşünemeyen, fikir yoksunu mahlukatlara CEVAP vermiyorum. Adalet Ve Kalkınma Partisi - İstanbul Beyoğlu Teşkilatı 2024/1 dönem aktif üyesi.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LinkinMeTiN
    LinkinMeTiN's avatar
    Erkek
    bunun için brushlar war. devinartta bulabilirsin
Toplam Hit: 1250 Toplam Mesaj: 5