Grafiker Aranıyor!!!!!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    head_hunter
    head_hunter's avatar
    Erkek
    S.A Arkadaşlar Kendi şahsi siteme Bir grafiker Arıyorum Çünkü gerçekten böyle birine ihtiyacım war Aynı zamanda Ödülde Var ama bunu yazimmi yazmıyimmi diye baya düşündüm inş ödüle veriyorum die kendini bişi zannediyo fln demiyosunuzdur neyse buna ödül demiyelimde isteyenlere veriyoruz diyelim isteyenlere 100 mb hosting veriyoruz msn adresi:
    destek@anadoluwebhosting.com
    kesinlikle reklam amaçlı değildir

ÜRKEKLİĞE YER YOK YÜREĞİMİZDE KORKUYA ELVEDA BİN CANIM OLSA BİN KEZ WERİRİM YOLUNA!!! www.pcturkey.org
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DerbederKaptan
    DerbederKaptan's avatar
    Erkek
    ne yaptıracaksın grafik olarak ????  biraz açıklama yap ona göre ilgilenilir........
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NetPoLice
    NetPoLice's avatar
    Erkek
    hacı ödüle mödüle gerek yok, istemem sağolasın ;) ulaş bana elimden gelen bişey varsa yapmaya çalışırım.

Osmanlı Torunu
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    head_hunter
    head_hunter's avatar
    Erkek

seco_carlos@pcturkey.org lütfen ekleyin yardımcı olmak isteyen müridler warsa lütfen eklesin...

ÜRKEKLİĞE YER YOK YÜREĞİMİZDE KORKUYA ELVEDA BİN CANIM OLSA BİN KEZ WERİRİM YOLUNA!!! www.pcturkey.org
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    G-Turk
    G-Turk's avatar
    Erkek
    Ya arkadaslar tahribat'da konuyu hortlatmak artik modami oldu? Hergün bir konu hortlatiliyor..

# Taşı delen suyun kuvveti değil, damlaların sürekliliğidir
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    efsun
    efsun's avatar
    Erkek
    abi bu kadr zaman öğrenemedin mi yaw :D adam gitmiş 1 yıl sonra grafikerini buluyo :D bu kadar zamanda bişiler öğrenirdin :D

Her türlü piping işleriniz itina ile yapılır.
Toplam Hit: 1843 Toplam Mesaj: 6