Grafikerliği Tavsiye Eder Misiniz?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hereisnopeace
    hereisnopeace's avatar
    Erkek
    haftaya bir işe başlayacağım.2 ay eğitim verecekler.şirket, görsel eğitim videoları, çizgi film vs..yapan bir şirket.fakat şartları biraz ağır.ilk 2 ay maaşsız sadece yol+yemek karşılığında çalışacağım.ve gecenin körüne kadar çalışabileceğimi söylediler.sizce bu kadar zahmete değer mi?aslında bu işe çok hevesliydim; fakat bir arkadaşım grafikerlik öldü artık hiç bulaşma dediği için içime bir kurt düştü...anlayacağınız üzere öğrenmek için 2 ay deli gibi çalışacağım.ondan sonrada asgari ücretle çalışacağım..ilk 1,2 yıl bu şartlara katlanabilirim; ama ya sonrası? ne dersiniz meslek olarak yapılır mı.ben grafikerlik dedim ama flash ağırlıklı olacak sanırım

Abaza ve Eziğim :(
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek

Asgari ücretle basladıkdan 3-4 ay sonra ne olacak ona bağlı ve senin işi ne kadar sağlam yapabildiğine

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sokoban
    sokoban's avatar
    Erkek

hereisnopeace bunu yazdı:
    -----------------------------
    haftaya bir işe başlayacağım.2 ay eğitim verecekler.şirket, görsel eğitim videoları, çizgi film vs..yapan bir şirket.fakat şartları biraz ağır.ilk 2 ay maaşsız sadece yol+yemek karşılığında çalışacağım.ve gecenin körüne kadar çalışabileceğimi söylediler.sizce bu kadar zahmete değer mi?aslında bu işe çok hevesliydim; fakat bir arkadaşım grafikerlik öldü artık hiç bulaşma dediği için içime bir kurt düştü...anlayacağınız üzere öğrenmek için 2 ay deli gibi çalışacağım.ondan sonrada asgari ücretle çalışacağım..ilk 1,2 yıl bu şartlara katlanabilirim; ama ya sonrası? ne dersiniz meslek olarak yapılır mı.ben grafikerlik dedim ama flash ağırlıklı olacak sanırım
    -----------------------------

Benim arkadaşlarımda bana php öldü diyor :D kısacası herkese göre yapmadığı iş ölmüş gibi görünüyor.Bence sen şansını dene seviyorsanda yaparsın sorun olacağını sanmıyorum.Neticede sevdiğin işi yapmak önemli.

.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    deepspace
    deepspace's avatar
    Erkek

reklam sektörü kolay kolay ölmez bende grafikerlik yapıyorum fakat başka şansın varsa onu dene derim seninde söylediğin gibi çalışma saatleri çok esnek bu sektörün gecen gündüzün birbirine karışır ve akşam eve gidip yattığında rüyalarında bile çalışıcaksın bedenin yorulmuyor ama beynin yoruluyor. >sevmeden yapmanın mümkün olmadığı bir sektör seçim senin tabiki ben kötü yanlarından bahsettim ama bunlardan daha fazla iyi yanları da var tabiki ortaya birşeyler çıkartmak keyifli :)

Ne kadar şık giyinirsen giyin, Sevişirken soyunacaksın !
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Shaban Interactive
    Dj_DooM3
    Dj_DooM3's avatar
    Erkek

Grafikerlik beyinde hasara yol acar hocam. Unutkanlik baslar. hayal dunyasina yolculuk derinlesir.

Shaban Interactive Pro.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AntiSeptiK
    AntiSeptiK's avatar
    Erkek

nerdeymiş bu yer hocam ben de geleyim =)

"Seni hiç tutamadım, ama hissediyorum. Hiç konuşmadın, ama seni duyuyorum. Seni hiç tanıyamadım, ama seni seviyorum."
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    acemi-webci
    acemi-webci's avatar
    Erkek

git hocam, grafikerlik + bir kaç programlama diliyle işsiz kalmazsın kanımca..

...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sosyopat
    Sosyopat's avatar
    Erkek

hocam başlayacağın şirketi bence araştır eğer kurumsal müşterisi çoksa sen ordan çok ekmek yersin ama yok geçici kampanyalarla uğraşıyorsa bence pek düşünme çünkü kurumsal firması bol olan ajansta iş bitmiyor ben bu işi 1 sene kadar stajer olarak yaptım inan bana kullanmadığımız görsel uygulamadığımız fikir kalmadı ve hala o ajans o kurumsal müşterilerle devam ediyor ;)

Eğer En İyisi Olmak İstiyorsan Sana Saygı Duymalarını Sağla, Saygı Duymalarını İstiyorsan Kimseye Saygı Gösterme, Kimseye Saygı Göstermezsen Saygıyı Sen İcat Ettin Zannederler
Toplam Hit: 1470 Toplam Mesaj: 8