Grafiti Scripti?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    arkinfes
    arkinfes's avatar
    Erkek

Şimdi arkadaşlar asp veya asp.net farketmez ben grafiti yapım scripti istiyorum

yani siteye gelen insanlar stil sececek bi form olcak o forma yazıyı yazcak olustur butonuna tıklayınca grafiti oluscak en azından bole asp veya asp.net scripti yok sadece php var derseniz mantığını anlasam ben asp ile yazarım ama mantıgını cozemedim ??

mantık soyle yapayım diyoeum stil klasörü olsun on klasorde red , dark gibi kalasorler olcak bunların ıcınde a.gif , b.gif grafiti harleri olcak   ....z.gif e  kadar olcak tabi forma yazılınca o harfler işte birleşcek ama daha acıksal bir mantıgı olabilirmi eger asp veya asp.net ile bole script yok ise bana herkes calısma mantıgı nasıl yapabilirim yazarmısınız ?

Do majör soylu ve açık sözlü , Do minör patetik , Re majör parlak , Re minör melankolik , Mi bemol majör soylu ve patetik , aydinlik ama soylu ve karamsar tonmu lazim ozaman; mi majör , Mi minör doğanin ilk minör tonu olmasina karsin biraz melankoliktir , Fa majör karışıktır , Fa minör hepsinden patetiktir , Fa Diyez majör iste güçtür çünkü degiştirgeçlerle asiri yuklenmistir , Si majör parlak ve oyun bozannn :))
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    arkinfes
    arkinfes's avatar
    Erkek
    kimse yok galba

Do majör soylu ve açık sözlü , Do minör patetik , Re majör parlak , Re minör melankolik , Mi bemol majör soylu ve patetik , aydinlik ama soylu ve karamsar tonmu lazim ozaman; mi majör , Mi minör doğanin ilk minör tonu olmasina karsin biraz melankoliktir , Fa majör karışıktır , Fa minör hepsinden patetiktir , Fa Diyez majör iste güçtür çünkü degiştirgeçlerle asiri yuklenmistir , Si majör parlak ve oyun bozannn :))
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fotografci
    DarkSkull
    DarkSkull's avatar
    Erkek
    En iyi yol bildiğin yol :) Kendi söylediğin mantıkla yap. Girilen stile göre gif resimlerini birleştir.
Toplam Hit: 765 Toplam Mesaj: 3