Graham Fuller Türkiye Cumhuriyeti(İstek)
-
arkadaşlar bu kitabı bulabileceğim bir yer bilen varmı acaba? Herkesin okuması gereken bir kitap olduğunu düşünüyorum merak sardım bende :) fakat bulamıyorum :(
-
Aron Feller in kitaplarına dikkat etmek lazım, bi ara ben de okumuştum 1-2 kitabını, bir şey anlatmaktan çok yanıltma veya yönlendirme amaçlı kitaplar yazıyor. Kitabın hedef kitlesinin kim olduğu çok önemli. Hedef toplum ise amaç yanıltma ve yanlış yönlendirme, hedef kitle Amerikan bürokrasisiyse izlenmesi gereken politikanın ne olduğuna dair yazar.
Okurken dikkatli ol.
-
http://www.kitapyurdu.com/arama/default.asp?anahtar=Graham+Fuller&ara.x=32&ara.y=8&stype=4&type=list&populer=0&aramasekli=1&exactly=ON&satis=2&x2=0
şu linke bi bak orda yeni türkiye cumhuriyeti diye var sanırsam o !
-
Sscheme bunu yazdı:
-----------------------------
Aron Feller in kitaplarına dikkat etmek lazım, bi ara ben de okumuştum 1-2 kitabını, bir şey anlatmaktan çok yanıltma veya yönlendirme amaçlı kitaplar yazıyor. Kitabın hedef kitlesinin kim olduğu çok önemli. Hedef toplum ise amaç yanıltma ve yanlış yönlendirme, hedef kitle Amerikan bürokrasisiyse izlenmesi gereken politikanın ne olduğuna dair yazar.
Okurken dikkatli ol.
-----------------------------zaten bunun için okumak istiyorum biraz araştırma yapınca bir çok yazı çıkıyor ortaya merak ettim kitabı ayrıca kitabın e-book halini istiyorum elinde olan varsa paylaşırsa sevinirim