folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Green Cart Başvuru Yardımı

Green Cart Başvuru Yardımı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    orheyn
    orheyn's avatar
    Erkek

Hocalar herkese merhaba başlıkta belirttiğim gibi Green Card başvurusu yapıcam ama ingilizcem orta seviye ve yanlış bir şey yapmak istemiyorum. 

Tecrübeli olanlar yaptıklarını anlatabilirse veya akıl verebilirse çok sevinirim!

Ek olarak:

www.dvlottery.state.gov sitesine girdiğimde başvuru sayfasına ulaşamıyorum, nerden yapmamız gerekiyor ? Başvurular mı bitti?

orheyn tarafından 30/Kas/16 13:52 tarihinde düzenlenmiştir
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek

Gelecek yıl başvurman gerekiyor bu yıl yanılmıyorsam 7 kasım da sona erdi başvuru süresi,

Gençliğimden bu yana et yenilmesine karşıyım. Bir gün insanların hayvanları öldürmeyi tıpkı insan öldürmek gibi cinayet kabul edeceğine inanıyorum,
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    futurist
    futurist's avatar
    Dişi
    Robinson_Crusoe bunu yazdı

Gelecek yıl başvurman gerekiyor bu yıl yanılmıyorsam 7 kasım da sona erdi başvuru süresi,

+1 başvurular bitti.

Arkadaş uğruna ölmek kolaydır, ama uğruna ölünecek arkadaş bulmak çok zordur
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    patates
    patates's avatar
    Erkek

malsef bitti aynen

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek

Ve bir gencin daha umutları seneye kalır.

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DaSpOnGe
    DaSpOnGe's avatar
    Erkek

bende diğer konuya yazacaktım ne zaman açıklanır bu sonuçlar?

You think you've travelled far and never seen the stars :)))
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    esinti
    esinti's avatar
    Erkek
    DaSpOnGe bunu yazdı

Cevap bekleyen önemli bir soru.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek
    esinti bunu yazdı
    DaSpOnGe bunu yazdı

Geçen sene mayısta ve sonra da ek sonuçlar eylülde açıklanmış. Mantık olarak bu sene de değişmiyeceğini varsayabiliriz. Yani Nisan ayından sonra ara ara bakmaya başlayın zaten heryerde konular açılır açıklandı diye.

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    orheyn
    orheyn's avatar
    Erkek
    torpedo_XL bunu yazdı
    esinti bunu yazdı
    DaSpOnGe bunu yazdı

Geçen sene mayısta ve sonra da ek sonuçlar eylülde açıklanmış. Mantık olarak bu sene de değişmiyeceğini varsayabiliriz. Yani Nisan ayından sonra ara ara bakmaya başlayın zaten heryerde konular açılır açıklandı diye.

Saolasın hocam bilgilendirme için

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    angels_demos
    angels_demos's avatar
    Erkek

Niye boyle yapiyorsunuz ? Aciklanacak bir sey yok azicik ing. Varsa basvuru yaparsn hatta google translate ile de yapabilirsin. Yapamasan dahi birsuru bu isi anlatan kaynak var. Kendi sitesinde bile turkce aciklama formu var. Aramadan konu acmak cok kolay degil mi ? Lutfen boyle yapmayalim.

Toplam Hit: 1068 Toplam Mesaj: 10
#greencard