Green Cart Başvuru Yardımı
-
Hocalar herkese merhaba başlıkta belirttiğim gibi Green Card başvurusu yapıcam ama ingilizcem orta seviye ve yanlış bir şey yapmak istemiyorum.
Tecrübeli olanlar yaptıklarını anlatabilirse veya akıl verebilirse çok sevinirim!
Ek olarak:
www.dvlottery.state.gov sitesine girdiğimde başvuru sayfasına ulaşamıyorum, nerden yapmamız gerekiyor ? Başvurular mı bitti?
orheyn tarafından 30/Kas/16 13:52 tarihinde düzenlenmiştir -
Gelecek yıl başvurman gerekiyor bu yıl yanılmıyorsam 7 kasım da sona erdi başvuru süresi,
-
Robinson_Crusoe bunu yazdı
Gelecek yıl başvurman gerekiyor bu yıl yanılmıyorsam 7 kasım da sona erdi başvuru süresi,
+1 başvurular bitti.
-
malsef bitti aynen
-
Ve bir gencin daha umutları seneye kalır.
-
bende diğer konuya yazacaktım ne zaman açıklanır bu sonuçlar?
-
DaSpOnGe bunu yazdı
Cevap bekleyen önemli bir soru.
-
esinti bunu yazdıDaSpOnGe bunu yazdı
Geçen sene mayısta ve sonra da ek sonuçlar eylülde açıklanmış. Mantık olarak bu sene de değişmiyeceğini varsayabiliriz. Yani Nisan ayından sonra ara ara bakmaya başlayın zaten heryerde konular açılır açıklandı diye.
-
torpedo_XL bunu yazdıesinti bunu yazdıDaSpOnGe bunu yazdı
Geçen sene mayısta ve sonra da ek sonuçlar eylülde açıklanmış. Mantık olarak bu sene de değişmiyeceğini varsayabiliriz. Yani Nisan ayından sonra ara ara bakmaya başlayın zaten heryerde konular açılır açıklandı diye.
Saolasın hocam bilgilendirme için
-
Niye boyle yapiyorsunuz ? Aciklanacak bir sey yok azicik ing. Varsa basvuru yaparsn hatta google translate ile de yapabilirsin. Yapamasan dahi birsuru bu isi anlatan kaynak var. Kendi sitesinde bile turkce aciklama formu var. Aramadan konu acmak cok kolay degil mi ? Lutfen boyle yapmayalim.