folder Tahribat.com Forumları
linefolder Download / Dosya Paylaşım
linefolder Greenbox Logo Maker V3.0 Final (Full)

Greenbox Logo Maker V3.0 Final (Full)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ByALeX
    ByALeX's avatar
    Erkek

Merhaba arkadaşlar,

Forumda son günlerde logo & banner tasarımı üzerine çok sayıda konu açıldığını farkettim, konuların büyük bir çoğunluğu ise yardım isteme amaçlı olduğu için bu devasa programı siz değerli kardeşlerimle paylaşmak istedim. Bu program vesilesiyle çok çabuk ve basit bir şekilde sizin bile inanamayacağınız kadar güzellikte logo ve bannerlar oluşturabileceksiniz.

Nette genelde v1 & v2 sürümleri bulunmaktadır. 90%ı ise sadece deneme sürümüdür kısacası full değildir. Benim sizlerle paylaştığım ise en son çıkan v3.0 sürümüdür ve bu sürümün crack ya da serialini bulmak neredeyse imkansızdır. Günlerce süren çabalar sonucu en sonunda emeğimin karşılığını aldım ve son sürümün serialini tedarik etmek nasip oldu.. Sadece ben değil sizlerde faydalanın istedim. Programa hafiften gözatacak olursak;

Greenbox Logo maker, içeriğindeki yüzlerce hazır logo seçeneklerini kullanarak kolayca profesyonel logo tasarımları yapabilme imkanı sağlayan bir programdır. Programın öne çıkan birkaç özelliğine deyinecek olursak;

*Kategorize edilmiş değiştirilebilir 1500ün üzerinde profesyonel logo şablonu

*Logo yapımı için 6000den fazla nesne ve şekil

*Kolay kullanımlı sürükle-bırak özellikli resim düzenleyici ve grafiksel yazı düzenleyici: Ölçekleme, döndürme,
    sıralama, gruplama, katmanlama vs

*Gölge, şeffaflık, parlaklık, bulanıklık, geçiş, vs. gibi 50nin üzerinde efekt.

*Çeşitli plug-inler ekleyebilme

*Düzgün, çok köşeli, içbükey, dalgalı, dairesel, anahat ve perspektif efektli yazı yazabilme

*Tam ekran düzenleme

*PDF, JPG, TIF ve diğer formatlarda kayıt imkanı

*Professional, Creative, Refined & Designer fonts included Profesyonel, yaratıcı, tasarımcılar tarafından iyileştirilmiş yazı tipleri içerir

*İnternet tarayıcı eklentisi ile yeni objeler, resimler, şablonlar, 40.000 ücretsiz yazı tipi, 100.000 resim içeren arşive girebilme.

GreenBox Logo Maker v3.0: İndir

Serial: 2471558518-4281925752-334384523

Alim ile Sohbet Etmek Zümrüt ile incidir, Cahil ile Sohbet Etme Günde Bin Can incitir. Alim ile Sohbet Etmek Mertebe, Cahil ile Sohbet Etme Dönersin Merkebe, Eşek Alim Olmaz Kitap Taşımakla Tekkeye, insan da Hacı Olmaz Gitmekle Mekkeye.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Maresca
    Maresca's avatar
    Erkek

Corel varken ne gerek var buna beaa :P :)

Eyw. dursun depoda.

--- TEST edildi antivrüs temiz.

Gel bili bili gates
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sherlock.
    r10aldinho
    r10aldinho's avatar
    Erkek

tskLer ALeX

İlk batışını ben gördüm güneşin, Gün dönümüne sen yetiştin, Kaptanı benim bu geminin, En son ben çıkarım, Panik etmeyin ___________________________________________________________ iletisim: www.tahribat.com@gmail.com
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EWELANCHE
    EWELANCHE's avatar
    Erkek

Çizik atalım lazım olacak

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    spear
    spear's avatar
    Erkek

teşekkürler

spear
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yemillie
    yemillie's avatar
    Erkek

teşekkürler, buralar hep değer kazanacak reserved :)

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ByALeX
    ByALeX's avatar
    Erkek

Millet o kadar logo isteğinde bulunuyordu fazla ilgi olmadı.. Yoksa hazırına mı konmak istiyorsunuz (:
    Logo konusunda yardım isteyenlere bundan sonra logo hazırlamak yok.. Bu konunun linkini vereceğim. Az ter dökün (:

Alim ile Sohbet Etmek Zümrüt ile incidir, Cahil ile Sohbet Etme Günde Bin Can incitir. Alim ile Sohbet Etmek Mertebe, Cahil ile Sohbet Etme Dönersin Merkebe, Eşek Alim Olmaz Kitap Taşımakla Tekkeye, insan da Hacı Olmaz Gitmekle Mekkeye.
Toplam Hit: 7960 Toplam Mesaj: 7