Greencard Başvuru Sonrası Onay Maili Geliyor Mu?
-
Selamlar,
Greencard'a başvuru yaptım ama ne bir onay maili nede başka bi şey gelmedi. Acaba maili mi yanlış girdim diye düşünüyorum. Nette biraz aradım bulamadım acaba bilir misiniz? İşlemin sonunda aldığım bi numara var sadece.
Teşekkürler.
-
Mail gelmiyor hocam sondaki kodu saklıyorsun, daha sonra çıkması durumunda o mail üzerinden konuşmaları ve işlemleri gerçekleştiriyorsun.
-
Çıktı diyelim olaylar nasıl gelişir giden var mı hiç?
Memurken nasıl oluyor durum? kan almasınlar sonra
-
Mayıs ayın da dvprogram.state.gov sitesinden durumunu sorguluyorsun bu kadar.res ise pasaport masrafını oluyor durumun OK ise 300 dolara yakın konsolosluk mülakat ücreti alıyor 300 doları aşkın sağlık işlemlerin oluyor USSN card için 30 40 dolar ücret ödüyorsun bu işlemi TR yaptırıp abd de yerleşim yapacağın eyalet adresine postalıyorlar ki gerçek hayata başlaman için gerekli bu.sonrası buraya kadar dil gerekmeden olsa bile buradan sonra dile ihtiyaç olacak gerçek hayata hoşgeldin tanıdıkların varsa seni bafilemeyecek şanslısın yoklarsa maça yenik başlayacaksın.bol şans.
-
Berkant_1997 bunu yazdı
Mail gelmiyor hocam sondaki kodu saklıyorsun, daha sonra çıkması durumunda o mail üzerinden konuşmaları ve işlemleri gerçekleştiriyorsun.
Teşekürler