Gremote Pro‘Dan Haberiniz Var Mı? (Winmo)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wking
    wking's avatar
    Erkek

Merhaba mürid & mürideler,

dün bilgisayarımda tam UEFA 06-07 oynayacakken birden kardeşimle oyniyim dedim ve iki kişi karşılıklı maç yapacaktık ki gamepade ihtiyacım olduğu anladım =)

Ne yapsam ne etsem derken Google'da telefonumu bluetooth ya da wi-fi üzerinden bilgisayara bağlayarak gamepad olarak kullanabilmeyi araştırdım ve çok güzel bir program buldum; GRemote Pro...

Önce programın videosunu izledim ve inanamadım içimden hassss çektim, sonra hemen indirdim kurdum. Program aynı videoda izlediğim gibi çalışıyordu, yani müthişti.

Lafı çok uzatmadan indirme linkini veriyorum: http://download.gbmsoftware.com/GRemoteSetup.exe

Bu uygulama Windows Mobile işletim sistemi yüklü olan cihazlarda çalışmaktadır.

Video:

---1. bölüm---

http://www.youtube.com/watch?v=EtoGl1E1Dn0

---2. bölüm---

http://www.youtube.com/watch?v=VqMkahK7ffE

Programı videodaki cihazda (HTC HD 2) denedim, program sorunsuz çalışmaktadır.

Bilgisayarınızda bluetooth olmalı ve

Xp'de ActiveSync yükleyin, Vista'da ve Win 7'deki adı Windows Mobile Center'dır. (zorunlu değildir)

Verdiğim linkteki dosya bilgisayar programı içindir. Bilgisayar programından bütün ayarları yapabiliyorsunuz. (tuşların fonksiyonları)

ActiveSync yükleyin dememin nedeni; linkteki program bilgisayar programıdır ve bilgisayarınızı uzaktan kontrol etmek için tabii ki cihazınıza da program kurmalısınız. İşte bu bilgisayar programı ActiveSync aracılığıyla cihazınıza kur dosyasını atıyor, isterseniz programın dosyayı bulundurduğu klasörü açarak ActiveSync kullanmadan da atabilirsiniz tamamen size kalmış bir olay.

NOT: HD 2 + Win 7 ile denedim ve hiçbir sorunla karşılaşmadım.

NOT 2: Videoda eleman SPB Mobile kullandığını söylemiş ve uygulamadan masaüstüne düşerken problem yaşadığını belirtmiş, WinMo 6.5'te böyle bir sorun yoktur.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    7-19
    7-19's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

sonuc olarak mac yapabildinizmi

la liberte ne meurt jamais.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wking
    wking's avatar
    Erkek

7-19 bunu yazdı:
    -----------------------------

sonuc olarak mac yapabildinizmi

Hayır, kardeşim uyumuş.

Oyun olarak NFSU 2 oynadım, gayet güzel.

Fakat program sanırım multitouch desteklemiyor, bundan dolayı gaza basarken nos kullanamıyosun.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pcdoktor636
    pcdoktor636's avatar
    Erkek
    adam opera kullanıyo opera 4ever :D
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    brK
    brK's avatar
    Erkek

Harikasın hocam :) Denicem şimdi nfs de

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wking
    wking's avatar
    Erkek

pcdoktor636 bunu yazdı:
    adam opera kullanıyo opera 4ever :D

HD 2'de donanım olarak multitouch özelliği destekleniyor fakat kullandığı işletim sistemi (WinMo 6.5) multitouch desteklemiyor. Yani Internet Explorer da desteklemiyor, onun için HD 2 kullanıcılarının %100'ü Opera kullanıyordur, Opera'da multitouch var.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Smirnoff
    Smirnoff's avatar
    Erkek

Harika konu , lazım olabilir , çentik filan..

Toplam Hit: 2151 Toplam Mesaj: 7