folder Tahribat.com Forumları
linefolder Download / Dosya Paylaşım
linefolder Groovedown Veya Alternatifi? (Müzik İndirmek)

Groovedown Veya Alternatifi? (Müzik İndirmek)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noname
    noname's avatar
    Erkek

Selamlar, uzun zamandır müzik indirmiyorum, biraz indireyim dedim. Adam akıllı bi link bulup GrooveDown u indriemedim veya hakikaten çalışmıyor.

Geçen sefer bendeki kopyası çalışıyordu çünkü, nette insanlar bozuk diyordular. Neysem.

Programın en sevdiğim özelliği "son hafa en çok indirilen" popüler müzikleri çat diye listeleyip download etmesiydi.

Elinde çalışan kopyası olan varsa link, veya benzeri bi alternatifi olan varsa ismini verebilir mi?

Teşekkürler

...said addicted.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bonibon
    Bonibon's avatar
    Erkek

android bi aletin varsa tinyshark downloader güzeldir ama telefon internetiyle bağlanmıyor nedense wifi ile çok kıyak yoksa windowz için groovesquid mi ne vardı onu bir dene

om mani padme hum
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mataramasuko
    mataramasuko's avatar
    Erkek

Spotify veya deezer kullanabilirsin ama paralı

ben spotifyı enpara ile aylık 5 tlye kullanıyorum bence parasına değer, 

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noname
    noname's avatar
    Erkek

Spotify de müzikleri kaydedebiliyor muyuz, mesela dvdye basıp arabada çalmak ya da telefona atmak istesem_?

...said addicted.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ccaglayan
    Ccaglayan's avatar
    Erkek
    noname bunu yazdı

Spotify de müzikleri kaydedebiliyor muyuz, mesela dvdye basıp arabada çalmak ya da telefona atmak istesem_?

spotify de müzikler kayıt oluyor ancak sadece program ile açılıo kesin kırılıp açılıyordur bilmiyorum. yaklaşık bi kaç aydır spotify premium kullanıyorum inanılmaz iyi premium olunca offline dinleyebiliyorsun tabletlerde akıllı telefonlardada rahatca dinliyosun interneti harcamadan dinlemek için premium lazım haberin ola ve hesap bütün makinelerin senkron çalışıyo pc de yaptığın liste hemen tabletinde telefonunda oluyor.

Toplam Hit: 902 Toplam Mesaj: 5