Grooveshark Dan Mp3 İndirmek?
-
arkdaşalr daha önceleri bunu yapabiliyordum 8 9 ay kadar önce.
http://grooveshark.com şu an bu siteden istediğim şarkıyı dinlerken idm çıkıyor tıkladığım zaman ise indirtmiyor ne yapabiliriz
-
amaç şarkı indirmekse bence bu kadar uğraşmak yerine orada olan şarkının adını direk youtube a yazıp download youtube converter tarzı bir prpgramla pc ye çeksen
ve eminim aradığın her parça youtube dede vardır. -
grovedown diye bir yazılım var onunla indirmiştim ben her ihtimale karşı sandboxie ile açın
-
SeRDaR bunu yazdı:
-----------------------------amaç şarkı indirmekse bence bu kadar uğraşmak yerine orada olan şarkının adını direk youtube a yazıp download youtube converter tarzı bir prpgramla pc ye çeksen
ve eminim aradığın her parça youtube dede vardır.
-----------------------------dostum burası mp3 kalitesinde bire bir veriyor. youtube öyle değil :)
-
-
patates bunu yazdı:
-----------------------------SeRDaR bunu yazdı:
-----------------------------amaç şarkı indirmekse bence bu kadar uğraşmak yerine orada olan şarkının adını direk youtube a yazıp download youtube converter tarzı bir prpgramla pc ye çeksen
-----------------------------dostum burası mp3 kalitesinde bire bir veriyor. youtube öyle değil :)
-----------------------------yutube dede böylemi okuyon hacı hiç yakıştıramadım :D
-
Peroksit bunu yazdı:
-----------------------------patates bunu yazdı:
-----------------------------SeRDaR bunu yazdı:
-----------------------------yutube dede böylemi okuyon hacı hiç yakıştıramadım :D
-----------------------------karışıklık olmuş:)
-
ayrılan ek okunuşa göre değil yazılışa göre eklenir o sebebpten öyle yazdım her neyse Türkçe dersinde de değiliz sonuçta değilmi konumuza dönecek olursan müzklerin HD olanlarından indirildiğinde birebir mp3 kalitesi elde edilebiliyor diye biliyorum ayrıca indirirkende o kaliteyi ayarlıyabiliyorsun
Mesaj 26 Temmuz 2012 (Persembe) Saat: 00:00'da SeRDaR tarafından düzenlendi.