Group Policy De Sinirli Kullanici Olusturma
-
Gp de sinirli kullanici olusturmam lazim ama server ing oldugundan beceremedim istedigim gibi elinde hazir ayarlanmis gp ayarlari olan varsa biyere upload ederse ve linki bana verirse en az 5 dk dua ederim. Server 2008 r2 standart edition. Yardim edenlere ve niyetlenenlere dahi simdiden tesekkur ederim.
Userda olmamasi gereken
Servera hicbir sekilde ayar yapamayacak, sag tik ozelligi kalkacak sadce adminin izin verdigi proglari kullanacak bise.
-
Grup policy ile kullanıcı oluşturlmaz, kullanıcı sınırlandılabilir. active directory den oluşturp organizationel unitlere policy oluşturacaksınki sen normal user istiyorsun user severa ve kullandıgı bilgisayara mudahale edemez Ekstra bir ayar yapmana gerek yok
-
Sag tık için alıntı
Administrative templates ->Windows explorer ->remove windows explorers default context menu degerini enable ediyoruz ve artik sag tiklama menusu ortadan kalkiyor.
ama bu ozellik sag tiklamayi heryerde kapatiyor
proğram kısıtlaması
Grup ilkesi :
User configuration -> Administrative templates -> Control panel -> Add or remove programs -> Remove add or remove programs seçeneğini
etkinleştirin.
siyahbereli tarafından 26/May/14 22:46 tarihinde düzenlenmiştir -
Pardon hocam kullaniciyi sinirlandirmak yazmam gerekiodu elinde hazir ilke varmi kullanabilecegim
-
ilkeyi koymaktan daha kolay olayi soylemis arkadas zaten.