folder Tahribat.com Forumları
linefolder Microsoft Windows Ailesi İşletim Sistemleri
linefolder Group Policy De Sinirli Kullanici Olusturma

Group Policy De Sinirli Kullanici Olusturma

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ayhun
    ayhun's avatar
    Erkek

Gp de sinirli kullanici olusturmam lazim ama server ing oldugundan beceremedim istedigim gibi elinde hazir ayarlanmis gp ayarlari olan varsa biyere upload ederse ve linki bana verirse en az 5 dk dua ederim. Server 2008 r2 standart edition. Yardim edenlere ve niyetlenenlere dahi simdiden tesekkur ederim.

Userda olmamasi gereken

Servera hicbir sekilde ayar yapamayacak, sag tik ozelligi kalkacak sadce adminin izin verdigi proglari kullanacak bise.

delimiyim ben?
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    siyahbereli
    siyahbereli's avatar
    Erkek

Grup policy ile kullanıcı oluşturlmaz, kullanıcı sınırlandılabilir.  active directory den oluşturp organizationel unitlere policy oluşturacaksınki sen normal user istiyorsun user severa ve kullandıgı bilgisayara  mudahale edemez Ekstra bir ayar yapmana gerek yok

Yapmadıklarınıza pişman olmaktansa, Yaptıklarınıza pişman olun...Yapın pişman olun, yada yapmayın yine pişman olun.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    siyahbereli
    siyahbereli's avatar
    Erkek

Sag tık için alıntı

Administrative templates ->Windows explorer ->remove windows explorers default context menu degerini enable ediyoruz ve artik sag tiklama menusu ortadan kalkiyor.

ama bu ozellik sag tiklamayi heryerde kapatiyor 

proğram kısıtlaması

Grup ilkesi :

User configuration -> Administrative templates -> Control panel -> Add or remove programs -> Remove add or remove programs seçeneğini

etkinleştirin. 

siyahbereli tarafından 26/May/14 22:46 tarihinde düzenlenmiştir

Yapmadıklarınıza pişman olmaktansa, Yaptıklarınıza pişman olun...Yapın pişman olun, yada yapmayın yine pişman olun.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ayhun
    ayhun's avatar
    Erkek

Pardon hocam kullaniciyi sinirlandirmak yazmam gerekiodu elinde hazir ilke varmi kullanabilecegim

delimiyim ben?
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    demirci
    demirci's avatar
    Erkek

ilkeyi koymaktan daha kolay olayi soylemis arkadas zaten.

Bir vatanin vardi da biz mi aldik elinden Bir bayragin vardi da biz mi indirdik. dedeleriniz zamaninda savasti da biz mi ellerinden aldik simdi sen neyin hakkini istiyorsun simdi sen nerenin bir karis topragini istiyorsun 30 yildir ruyalardasin birak bu siyonist gorusu birak bu ermeni dusunceyi birak....
Toplam Hit: 654 Toplam Mesaj: 5