Grup Msn Sorunu
-
hocam ben grup msn açtım ama msn penceresinin yanında açık grup üyeleri gözükmüyor bide yazarken ahmet yazıyor gibisinden bir yazı çıkmıyormuş
-
ha bide reklamı kaldırmanın bi yolu varmı travian reklamı
-
Grup aktivasyon pencerelerinde zaman zaman hatalar olusuyor beklerseniz sorun kendiliginden duzelir.
Ayrica bu aktivasyon pencereleri sadece Windows live msn, yahoo messenger ve google talk ta calisir. bunlarin disindaki amsn, pidgin ebuddy vs messenger larda yazan kisinin adi cikmamasi, aktivasyon panelinin acilmamasi gibi hatalar olusabilir.
Gruba dahil reklamlardan kurtulmak istiyorsaniz ve birkac ek ozellik icin VIP Grup satin almalisiniz onunda degeri :
6 ay $60.00 USD
1 yil $120.00 USD
2 yil $240.00 USD
Ayrica grupla ilgili diger problemlerinde msn den online yardim almak icin , Turkce dahil cok dilli Global Support Group: group318298@hotmail.com msn grubunu kullanabilirsin.@ Editasyon : Ayrica titresim gonderdiginizde panel acilmiyorsa, aktivasyon panelini /open yada /o yazarakta acabilirisiniz. bu gibi diger komutlarida gorebilmek icin /help yazman yeterli
Not: egerki msn plus yukluyse komutlari //komut seklinde ikitane slash " // " koyarak yaziniz.
va Ayrica, aktivasyon panelinin acilmadigi durumlarda kimlerin online oldugunu gormek icin /who komutunu veya /names yazarak cevrim ici uyeleri gorebilirsiniz.