Grup Vitamin, Bence Mizah-Hiciv Ustalarıydı...
-
Sitede Yaşı 20 den ufak arkadaşlar belki hatırlamayacaktır ama Grup Vitamin diye bir grup vardı..Şarkılardaki mizah,kliplerdeki hiciv çok iyiydi...
Seven,hatta halan dinleyen var mı benim gibi...
Gökhan Semiz'e de Allah rahmet eylesin,Mekanı Cennet Olsun...
Grup Vitamin için Ayrıntılı bilgi www.gokhansemiz.net sitesinde,tüm şarkılar ve klipler var,ayrıca youtubeda da var...
-
Ben 20nin altındayım,grubu hiç görmedim ama evdeki bir kasetlerini bulup dinledim,netten tüm şarkılarını kliplerini indirip dinledim :) çok güzel bi grup.
"Hey hey çekilin yoldan vahşi batıdan geliyorlar,amerikanlar eskidi bunlar törkiş kovboylar." kısmını hatırlayanlar çoktur bence :D
-
ben 20 yaş altıyım.ama hatırladım.
:)
zeytinyağlı yaprak dolması şarkısına bayılırdım.canım çekti şimdi.
:)
-
evet bencede çok güzel bir gruptu.Karatahta görüşlerine aynen katılıyorum bende 20nin az üstü olmama rağmen (22) yine de biliyorum :)
ismail adlı şarkı da çok hoşuma giderdi, bu ara dinlemez oldum :) -
Aralarından biri trafik kazasında ölmüştü.
-
Abi orta3teyim askeri lise sinavi icin ankaraya gittim ,birtane cd'ci gordum bakiyorum cdlere GokhanSemiz'in cd'sini buldum o zaman aldiydim,ondan oncede showtvnet 'in mp3 hizmeti var butun sanatcilarin sarkilari vardi oradan vitaminin butun parcalarini kaydettiydim :) sonra gitti ...ama harbi guzeldi...
muhtardan ilmuhabir kagidi alirken.... :)
bide abi bunlarin ismail diye bir parcasi var ayni bizim nickimyok'u anlatiyor :)
-
ismail önemli şahsiyet
ismail felsefe yapma
ismail odalarda ışıksızım :D ah o ismail şarkıları bitiriodu beni
-
Baya hatırlayan varmış sevindim : ) Trafik kazasında vefat eden Gökhan'dı..
Youtube da Üfürükten Teyyare parçasını izleyin,Cartelin,Sezen Aksunun,Özlem Tekinin,Rafel El Romanın,Bi kaç kişinin daha kliplerini hicvetmiş : )