GSM Cihaz Kampanya Fikir Verebilecek?
-
Hocalar yeni telefon lazım oldu artık. Şimdi öyle binbirçeşit zartu zurtu olan telefon sevmem mesela turkcell in c3-01 kampanyası aklıma yattı yada t20 kampanyasıda uygun olabilir aslında ama gelin görinki t20 kampanyası için 60 liralık faturalıhatta üye olmak gerekiyor 60 liralık bana fazla açıkcası o parayı yerim ben daha iyi :S
varsa tavsiyeniz herhangi bir gsm operatörü olur işe yarar telefon veren ve hesaplı bir tarifeye üye eden bir kampanya arıyorum.
Faturalı yada faturasız hat olabilir.
-
vodafone htc wildfire s revaçta şuan , güzel bir paket alırsan (meslea ben ayda 25tl ye 300dk her yöne 2000sms her yöne aldım)
ayda 15 liraya geliyor sanırım yani toplam 40tl ödiyeceksin
-
PanxeR bunu yazdı:
-----------------------------
vodafone htc wildfire s revaçta şuan , güzel bir paket alırsan (meslea ben ayda 25tl ye 300dk her yöne 2000sms her yöne aldım)
http://www.htc.com/tr/product/wildfires/overview.html
-----------------------------bu paketi kullanıyormusun hocam şuan? 40 tl ayda olabilir aslında hem telefon hem tarife. telefondan mmnunmusun?
-
ExpirE bunu yazdı:
PanxeR bunu yazdı:
http://www.htc.com/tr/product/wildfires/overview.html
-----------------------------bu paketi kullanıyormusun hocam şuan? 40 tl ayda olabilir aslında hem telefon hem tarife. telefondan mmnunmusun?
-----------------------------ben sadece konuşma paketini kullanıyorum faturalu genç avantaş vodafone den memnunum telefon hakkında ise internette yazanlar haricinde bir bilgim yok
kullandıgın paketin fiyatına göre değişiyor telefonun fiyatı hesaplarım dogruysa 40 tlye gelmesi lazım bi vodafone bayine gidip incele derim bende valideye almak istiyordum bende wave var ancak o kapaklı ve tuşlu istiyor :D
-
telefon kampanyası bilmemde hat olarak aveyaya tasıdım 500 dk heryone 1 gb internte 1000 sms heryone cok işimi goruyor tavsiye ederim hiç bu kadar sık ve uzun telefonda konustugumu hatırlamıyorum :)))