folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder GSM Gerçeği Ve Ne Yapmamız Gerekiyor...

GSM Gerçeği Ve Ne Yapmamız Gerekiyor...

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Maceraperest
    Maceraperest's avatar
    Erkek
    Arkadaşlar 5 yıl boyunca bir ev GSM şirketlerinin Baz peteklerine maruz kalırsa kanser riski artar ve kansere olur bu aslında bir patlayıcı bombadan daha etkili ve uzun vadeli bir darbedir fakat insanların bu duruma bu kadar normal bir mantaliteyle yaklaşmaları beni şaşırtıyor mürid kardeşlerime soruyorum ne yapalım....

Bilirken Susmak Bilmezken Konuşmak Kadar Çirkindir
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    31 yaşında emekli
    ajan1111
    ajan1111's avatar
    Erkek
    sadece gsm olsa yine iyi. bunun kablosuz interneti, radyo frekansları, uydusu, ıvırı zıvırı var. teknoloji ilerledikçe bunlar olacaktır. ama en düşük seviyeye indirmekte onları görevi.

Kayalardan kayarım yoktur benim ayarım (;
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fivestar
    fivestar's avatar
    Erkek
     Baz istasyonları 20-45 watt civarında değişen güçlerle çeşitli binalara, kulelere, köprülere monte edilmektedir. Baz istasyonları televizyon vericileri kadar yoğun manyetik alan oluşturmazlar.
    Uygun yerleştirilmiş baz istasyonlarının halk sağlığına olumsuz etkisi yoktur. Söz gelimi üzerinde kuvvetli baz istasyonu kurulmuş bir kulenin altındaki dolaşan bir kişinin alacağı radyasyon miktarı, cep telefonuyla konuşmakta olan bir kişinin alacağı radyasyonun "5000'de biridir". Yani baz istasyonları cep telefonundan daha az tehlikelidirler. Buna rağmen insanlar çevrelerindeki baz istasyonlarından daha çok endişe ederler.

Burada önemli olan nokta baz istasyonu takıldığı noktanın 16 metrekare civarında kimsenin bulunmaması gerekir. Yani baz istayonu bir binaya takılıyor ise en yakın daireden en az 4-5 metre yükseğe veya uzağa takılmalıdır. Bu mesafenin ötesi güvenlidir.

Alıntıdır. ama mantıklı geldi yani  

Ağırdır sevmelerim her yürek taşıyamaz, büyüktür umutlarım her omuz kaldıramaz
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Frosttear
    Frosttear's avatar
    Erkek
    uygun yerleştirilmiş bir baz istasyonu sac kurutma makinasının 1/20000 katı radyasyon yayar...sen düşün gerisini...hurafelere inanmayın araştırın hesaplarını kitaplarını...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tuna
    Tuna's avatar
    Erkek
    tnt yapıyon ya. hadi yellendir bikaçını köftehor seniii
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek
    Yahu Şu Yeşilaycılarmıdır Yeşilaycılıkmıdır nedir O tür takılanları hiç anlayamıyorum, alın burdan yakın, Tiryakinin Sigarası ile uraşıyorsunuz, Bununlada Uraşın görüm sizi, Hem Daha fazla etkili imiş Ne haber.

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
Toplam Hit: 1016 Toplam Mesaj: 6