Gsm Pci Kart Ve Yazılım Konusunda Biraz Yardım
-
Arkadaşlar tam olarak ihtiyacım olan şey, bir yazılım vasıtasıyla gsm hat üzerinden sms atmak. Yani mesajlar benim kendi gsm hattımdan gidecek, diyelim ki benim 200 tane müşteri temsilcim 100 tane yazılımcım 60 tane şoförüm var hepsine ayrı gruplar halinde mail atar gibi sms atabilmek istiyorum, mevcut bildiğiniz yazılım kart çözümü var mıdır bu iş için?
-
3g modemlerle yapılabiliniyor bu hocam. AT komutları ile mesaj attırabiliyorsun.
hiç denemedim ancak telefonu usb ye bağlayıp yine AT komutlarıyla mesaj yollama şansın var diye biliyorum. yani ekstra bir cihaz almana gerek
yok. pc suite programı gibi düşün. ya da akıllı telefon kullanıyorsan onun için client-server tabanlı bir yazılım yaptıracaksın. onun aracılığı ile
telefonu kontrol edebilirsin
-
unbalanced bunu yazdı
3g modemlerle yapılabiliniyor bu hocam. AT komutları ile mesaj attırabiliyorsun.
hiç denemedim ancak telefonu usb ye bağlayıp yine AT komutlarıyla mesaj yollama şansın var diye biliyorum. yani ekstra bir cihaz almana gerek
yok. pc suite programı gibi düşün. ya da akıllı telefon kullanıyorsan onun için client-server tabanlı bir yazılım yaptıracaksın. onun aracılığı ile
telefonu kontrol edebilirsin
yazılımın hazırı var mı :) yazılmışı varsa boşuna uğraşmayalım.
-
burda var hocam ama ücretli.. bu düzenlenebilr ama yzılımcı ile iletişime geçersen