folder Tahribat.com Forumları
linefolder Elektronik / Embedded / Mobil Cihazlar
linefolder Gsm Pci Kart Ve Yazılım Konusunda Biraz Yardım

Gsm Pci Kart Ve Yazılım Konusunda Biraz Yardım

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek

Arkadaşlar tam olarak ihtiyacım olan şey, bir yazılım vasıtasıyla gsm hat üzerinden sms atmak. Yani mesajlar benim kendi gsm hattımdan gidecek, diyelim ki benim 200 tane müşteri temsilcim 100 tane yazılımcım 60 tane şoförüm var hepsine ayrı gruplar halinde mail atar gibi sms atabilmek istiyorum, mevcut bildiğiniz yazılım kart çözümü var mıdır bu iş için?

ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbalanced
    unbalanced's avatar
    Erkek

3g modemlerle yapılabiliniyor bu hocam. AT komutları ile mesaj attırabiliyorsun.

hiç denemedim ancak telefonu usb ye bağlayıp yine AT komutlarıyla mesaj yollama şansın var diye biliyorum. yani ekstra bir cihaz almana gerek

yok. pc suite programı gibi düşün. ya da akıllı telefon kullanıyorsan onun için client-server tabanlı bir yazılım yaptıracaksın. onun aracılığı ile

telefonu kontrol edebilirsin

Ülkesini Seven Her Türk Vatandasi, Ülkesinin Sessiz Istilasi'na karsi durmak zorunda.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek
    unbalanced bunu yazdı

3g modemlerle yapılabiliniyor bu hocam. AT komutları ile mesaj attırabiliyorsun.

hiç denemedim ancak telefonu usb ye bağlayıp yine AT komutlarıyla mesaj yollama şansın var diye biliyorum. yani ekstra bir cihaz almana gerek

yok. pc suite programı gibi düşün. ya da akıllı telefon kullanıyorsan onun için client-server tabanlı bir yazılım yaptıracaksın. onun aracılığı ile

telefonu kontrol edebilirsin

yazılımın hazırı var mı :) yazılmışı varsa boşuna uğraşmayalım.

ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbalanced
    unbalanced's avatar
    Erkek

http://www.tahribat.com/Forum-Sms-Paketini-Bilgisayar-Uzerinden-Kullanmak-Toplu-Sms-Icin-Ise-Yarar-170860/1/toplu/

burda var hocam ama ücretli.. bu düzenlenebilr ama yzılımcı ile iletişime geçersen

Ülkesini Seven Her Türk Vatandasi, Ülkesinin Sessiz Istilasi'na karsi durmak zorunda.
Toplam Hit: 615 Toplam Mesaj: 4