Gsm Yönlendirme ¿
-
tel numarasına gidecek olan msj ları kendimize yönlendirebilirmiyiz! we ayni şeyi çağrılar içinde yapabilir miyiz! aslında soru şu şekilde olmalı nasıl yapabiliriz! Üstadlara selam olsun
SayGıLaR.... -
BaBaCaNLaR hiçkimse mi çakmıyo bea bu işten! kaç günden berli bi cvp veren yoq! Gerçi konuyla taşak geçip farklı konulara yönlendirmediğiniz içinde teşekkürü borç bilirim
! bilmiyosanız böle konuya bulaşmayın yani aha böle devam edin yakında bi üstad bu konuya bi dalar, belki bizide aydınlatır! mürid kardeşlerim burası tahribat!, farkını yakında gösterir! herhalde bu aralar çokk yoğun üstadlar!
-
mantıksız bişey istiyosun cevap o yüzden gelmiyo mesajını okuyoruz akabinde bir "eöööh soruya bak ya hey allam" deyip geçiyoruz...
-
yaf sms fake ile istediğimiz numaraya, istediğimiz numaradan msj atabiliyoruz.....
Bi forumda tam hatırlamıyorum hangisi ama başkasının NO'sunu kendi no'muza yönlendirebileceğimizle ilgili bişi okumuştum, bilinç altımda kalmış ki, hani bi sorayım dedim, belki aslı vardır! Teknoloji/bilişim sınır tanımıyo ya! Dedim, belki benim mantık kaldırmıyodur bi tahribata sorayım ama demek ki haketten mantıksızmış! Bu arada günlerdir tek cevap gelmedi, ÜSTADlardan bi cevap gelir diye yazdım dakkasına msj geldi!
SayGıLaR... -
hattını yönlendirebilirsin tabi telefonunun ayarlarında çağrı yönlendirme var. yok ben başkasının sms lerini okuycan telini dinliycem diyorsan. o iş yaş.
-
BaBa olsa maniach olurdu ama sonu Pisco_ManiacH' ınki gibi olur muydu bilemem..
suçu neydi rahmetlinin Düşünce Suç'u mu işledi yoqsa... iyi adamdı vesselam ( banlanmış..!! ) NoeL Baba: VaTaN Sağ olsun..
CemaaT : Tahribat Sağ olsun ..
NoeL BaBa : Olsun Olsun da Pisco_Maniach'a ne olacak...?
Cemaat : belki Azad edilir...
NoeL BaBa : belki edilir!