Gsm Yönlendirme ¿

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pisco_maniach
    pisco_maniach's avatar
    Erkek

tel numarasına gidecek olan msj ları kendimize yönlendirebilirmiyiz! we ayni şeyi çağrılar içinde yapabilir miyiz! aslında soru şu şekilde olmalı nasıl yapabiliriz! Üstadlara selam olsun       

SayGıLaR....

...bana faydası olmayan klisenin papazını zikim, yansın ibnelerin alayı su veren itfayenin hortumunu zikim...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pisco_maniach
    pisco_maniach's avatar
    Erkek
    BaBaCaNLaR hiçkimse mi çakmıyo bea bu işten! kaç günden berli bi cvp veren yoq! Gerçi konuyla taşak geçip farklı konulara yönlendirmediğiniz içinde teşekkürü borç bilirim ! bilmiyosanız böle konuya bulaşmayın yani aha böle devam edin yakında bi üstad bu konuya bi dalar, belki bizide aydınlatır! mürid kardeşlerim burası tahribat!, farkını yakında gösterir! herhalde bu aralar çokk yoğun üstadlar!

...bana faydası olmayan klisenin papazını zikim, yansın ibnelerin alayı su veren itfayenin hortumunu zikim...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ir2
    ir2's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası Developer Madalyası
    Erkek

mantıksız bişey istiyosun cevap o yüzden gelmiyo mesajını okuyoruz akabinde bir "eöööh soruya bak ya hey allam" deyip geçiyoruz...

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pisco_maniach
    pisco_maniach's avatar
    Erkek

yaf sms fake ile istediğimiz numaraya, istediğimiz numaradan msj atabiliyoruz.....

Bi forumda tam hatırlamıyorum hangisi ama başkasının NO'sunu kendi no'muza yönlendirebileceğimizle ilgili bişi okumuştum, bilinç altımda kalmış ki, hani bi sorayım dedim, belki aslı vardır! Teknoloji/bilişim sınır tanımıyo ya! Dedim, belki benim mantık kaldırmıyodur bi tahribata sorayım ama demek ki haketten mantıksızmış!     Bu arada günlerdir tek cevap gelmedi, ÜSTADlardan bi cevap gelir diye yazdım dakkasına msj geldi!                                   
                                                                                                                            SayGıLaR...

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tagext
    tagext's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Başarı Madalyası
    Erkek
    hattını yönlendirebilirsin tabi telefonunun ayarlarında çağrı yönlendirme var. yok ben başkasının sms lerini okuycan telini dinliycem diyorsan. o iş yaş.

ftw
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noel_baba
    noel_baba's avatar
    Erkek

BaBa olsa maniach olurdu ama sonu Pisco_ManiacH' ınki gibi olur muydu bilemem.. suçu neydi rahmetlinin Düşünce Suç'u mu işledi yoqsa... iyi adamdı vesselam ( banlanmış..!! ) 

NoeL Baba: VaTaN Sağ olsun..

CemaaT : Tahribat Sağ olsun ..

NoeL BaBa : Olsun Olsun da Pisco_Maniach'a ne olacak...?

Cemaat : belki Azad edilir...

NoeL BaBa : belki edilir!

Kral nerde diye Sorma. SENde ..BENde ..SİZde ..Onda Çıplak giyen kral olur ..Taç giyen oturur tahtına::. Emeğe Saygı ..kürtaja hayır!! Soruya bak: Dünyaya Tekrar Gelseniz Ne Yaparsınız ? E dedim ben; Eminim herkez yine aynı şeyi yapar aynı şeyi yaşardı... Hani sözüm ona; ..Ben siktiğim eşşeğin huyunu bilmem mi? die ...E sen söyle bilmem mi usta :)
Toplam Hit: 2139 Toplam Mesaj: 6