folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder GSS Borclandirma Sacmaligi

GSS Borclandirma Sacmaligi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mastika.
    Absolut
    Absolut's avatar
    Erkek

beyler ben yurtdisinda yasiyorum turkiyedende kaydimi 6ci ayda aldirdim simdiye kadar olmayan borcum ne hikmetse 1100 lira cikmaya basladi bu sacmalikdan nasil kurtuluruz olayi cozemedim bole bisi basina gelen sorunu halleden biri varsa yardim :S

GSS = genel saglik sigortasi

Nice babayigitler kirayi kim odeyecek, coluk cocuk ne yiyecek derdinden dolayi dunyayi degistiremiyor.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roronoa
    Kreyzi
    Kreyzi's avatar
    Erkek

basit bi dilekçe verilecek o kadar 

buradan aileniz sgk kurumuna gidip durumu anlatsın dilekçeyi versin anında düşüyor

zaten sistem saçma ve bozuk oldugundan zorluk çıkarmıyorlar daha doğrusu çıkaramıyorlar

Eğer hayatım bir film olsaydı, ya uyuyakalır ya da yarısında çıkardım.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mastika.
    Absolut
    Absolut's avatar
    Erkek

abi babam gitmis demis bole bole falan hic skleyen olmamis dilekce verim demis sen veremezsin kendisi vericek falan demis yurtdisindan dilekce yollasin falan demisler  babamda olayi kavrayamamis adam nabicani sasirmis :S

Nice babayigitler kirayi kim odeyecek, coluk cocuk ne yiyecek derdinden dolayi dunyayi degistiremiyor.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roronoa
    Kreyzi
    Kreyzi's avatar
    Erkek
    Absolut bunu yazdı

abi babam gitmis demis bole bole falan hic skleyen olmamis dilekce verim demis sen veremezsin kendisi vericek falan demis yurtdisindan dilekce yollasin falan demisler  babamda olayi kavrayamamis adam nabicani sasirmis :S

mına koyım ben o eski memurların :/

bizim eleman normalde fakirinde fakiri adama 2 milyar borç çıktı 

dilekçe verip hallettih

hacı amcayı yaşlı görüp pek düşmemişler üstüne. bi dilekçe yazıp senin adını yazsınlar imza olarak posta ile yolladı desinler tamamdır

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mastika.
    Absolut
    Absolut's avatar
    Erkek

onuda dusunduk hocam adam yurtdisi adersinden gelmesi lazim demis mektup seklinde yollasin pasaport fotokopisi falan dedim yuh amk adamlar olayi asmislar ya :/ mala bagladik ailecek 

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roronoa
    Kreyzi
    Kreyzi's avatar
    Erkek
    Absolut bunu yazdı

onuda dusunduk hocam adam yurtdisi adersinden gelmesi lazim demis mektup seklinde yollasin pasaport fotokopisi falan dedim yuh amk adamlar olayi asmislar ya :/ mala bagladik ailecek 

genç biri varsa böyle dişli biri o bi gitsin konuşsun hocu olmadı mecbur dediği yöntemi yapacaksınız.

yada ne ara geleceksin o zaman yaparsın

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ersn
    ersn's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Absolut bunu yazdı

hazırla bi dilekçe taratıp mail at burdan çıkarsınlar , baban gidip versin.

küfrederiz villalara kulübeden
Toplam Hit: 784 Toplam Mesaj: 7