GSS Borclandirma Sacmaligi
-
beyler ben yurtdisinda yasiyorum turkiyedende kaydimi 6ci ayda aldirdim simdiye kadar olmayan borcum ne hikmetse 1100 lira cikmaya basladi bu sacmalikdan nasil kurtuluruz olayi cozemedim bole bisi basina gelen sorunu halleden biri varsa yardim :S
GSS = genel saglik sigortasi
-
basit bi dilekçe verilecek o kadar
buradan aileniz sgk kurumuna gidip durumu anlatsın dilekçeyi versin anında düşüyor
zaten sistem saçma ve bozuk oldugundan zorluk çıkarmıyorlar daha doğrusu çıkaramıyorlar
-
abi babam gitmis demis bole bole falan hic skleyen olmamis dilekce verim demis sen veremezsin kendisi vericek falan demis yurtdisindan dilekce yollasin falan demisler babamda olayi kavrayamamis adam nabicani sasirmis :S
-
Absolut bunu yazdı
abi babam gitmis demis bole bole falan hic skleyen olmamis dilekce verim demis sen veremezsin kendisi vericek falan demis yurtdisindan dilekce yollasin falan demisler babamda olayi kavrayamamis adam nabicani sasirmis :S
mına koyım ben o eski memurların :/
bizim eleman normalde fakirinde fakiri adama 2 milyar borç çıktı
dilekçe verip hallettih
hacı amcayı yaşlı görüp pek düşmemişler üstüne. bi dilekçe yazıp senin adını yazsınlar imza olarak posta ile yolladı desinler tamamdır
-
onuda dusunduk hocam adam yurtdisi adersinden gelmesi lazim demis mektup seklinde yollasin pasaport fotokopisi falan dedim yuh amk adamlar olayi asmislar ya :/ mala bagladik ailecek
-
Absolut bunu yazdı
onuda dusunduk hocam adam yurtdisi adersinden gelmesi lazim demis mektup seklinde yollasin pasaport fotokopisi falan dedim yuh amk adamlar olayi asmislar ya :/ mala bagladik ailecek
genç biri varsa böyle dişli biri o bi gitsin konuşsun hocu olmadı mecbur dediği yöntemi yapacaksınız.
yada ne ara geleceksin o zaman yaparsın
-
Absolut bunu yazdı
hazırla bi dilekçe taratıp mail at burdan çıkarsınlar , baban gidip versin.