folder Tahribat.com Forumları
linefolder Oyunlar
linefolder Gta 4 Aktivasyon Sorunu Acil Yardım...

Gta 4 Aktivasyon Sorunu Acil Yardım...

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KingOfTheAngel
    KingOfTheAngel's avatar
    Erkek

arkadaşlar 4 günlük bi bekleyişin ardından gta 4 ü indirdim kurdum fakat şimdi aktivasyon kodu sorunu ile karşılaştım klasördeki mevcut cracki yaptım ama işe yaramadı aktivasyon kodu falan geyiği ile ugraşıyorum benmi bişeyleri yanlış yaptım acaba bu işi nasıl halledebilirim

saygılar @kingoftheangel

BENDEN NE KÖY OLUR NE KASABA BENDEN OLSA OLSA MEMLEKET OLUR MEMLEKET...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pesimistzombie
    pesimistzombie's avatar
    Erkek

hocam önce gta4ü kur.. sorunsuzca kurulması lazım.. kurulumdan sonra hemen aktivasyona geçiyorsa indirdiğin gta4 de sorun var demektir.

hemen aktivasyon istemediğini,oyunu açtığında istediğini varsayarsak, 1 den 7 ye kadar olan patchleri indir ve kur.. daha sonra da sorunsuz çalışan razor 1.0.4.0 patch crackini bul bulamazsan upload edeyim sorunsuz oyna

:|
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KingOfTheAngel
    KingOfTheAngel's avatar
    Erkek

pesimistzombie bunu yazdı:
    -----------------------------

hocam önce gta4ü kur.. sorunsuzca kurulması lazım.. kurulumdan sonra hemen aktivasyona geçiyorsa indirdiğin gta4 de sorun var demektir.

hemen aktivasyon istemediğini,oyunu açtığında istediğini varsayarsak, 1 den 7 ye kadar olan patchleri indir ve kur.. daha sonra da sorunsuz çalışan razor 1.0.4.0 patch crackini bul bulamazsan upload edeyim sorunsuz oyna

-----------------------------
    hocam çözdüm sorunu oynuorum şuan bu grafik hatalarının falan giderildiği patcler crackler warmıs diye duydum senin söylediğin patchleri kursam fayda verirmi

BENDEN NE KÖY OLUR NE KASABA BENDEN OLSA OLSA MEMLEKET OLUR MEMLEKET...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    adama
    adama's avatar
    Erkek

gta ıv kurarken ınternte baglantını kes yoksa live eklentisini internetten kendisi indirip oyuna sorun verıyor buda olunca bir kaç günceleme yapmak zorunda kalıyorsun 1.7 cıkan son patch yüklersen 1.7 göre crak bulmak zorunda kalırsın "1.4 crack patch" yüklemek zorundasın

Beleş wireless kahramanı.
Toplam Hit: 3882 Toplam Mesaj: 4