folder Tahribat.com Forumları
linefolder Oyunlar
linefolder GTA 4 Cd Key Lazım Cıldırıcam?

GTA 4 Cd Key Lazım Cıldırıcam?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    patates
    patates's avatar
    Erkek

2 gün sonunda oyunu indirdim herşey tamam başlangıççta cd key istiyor mail adreism ile filan giriş yaptım nette denediğim tüm cd keyler için geçersiz uyarısı alıyorum sizler nasıl halletiniz bu sorunu

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Espo
    Espo's avatar
    Erkek

crack de bir sıkıntı vardır. normalde crack den sonra cd key istemiyor.

Yeni bir iş, yeni bir aş, yeni bir hayat. Sil baştan başlamak gerek bazen modunda. Artık buralarda yokum :) Hepinizi seviyorum, muck.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KingOfTheAngel
    KingOfTheAngel's avatar
    Erkek

crackin içinde kurulum dosyası varsa kurulum klasörüne atıp kur oyunu savelemektede sorun yaşarsan ofline kayıt yapıcaksın

BENDEN NE KÖY OLUR NE KASABA BENDEN OLSA OLSA MEMLEKET OLUR MEMLEKET...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ExcellencE
    ExcellencE's avatar
    Erkek

senin oyunun orjinal olmadığı için hangi cd keyi yazarsan yaz olmayacak zaten

yapman gereken

offline bi hesap oluşturmak ve onla giriş yapmak

Yapay zeka, zeka değildir.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    patates
    patates's avatar
    Erkek

beyler şimdi başımdan şunlar geçti oyunu oynamaya başaldım fakat save yapamıyordm çıktım netten crack aradım razor diye rack vardı onu yaptım şimdi fatal eror diye bir eror alıyorum oyun hiç açılmıyor.

vede netten indirdiğim 72 part rarı silmişim elidme sadece kurulu oyun kaldı .

bana sağlam bir crack yada netten indirdiğimizde elimizde olan o ilk cracklerden buraya atabilecek olan varmı?

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KingOfTheAngel
    KingOfTheAngel's avatar
    Erkek

patates bunu yazdı:
    -----------------------------

beyler şimdi başımdan şunlar geçti oyunu oynamaya başaldım fakat save yapamıyordm çıktım netten crack aradım razor diye rack vardı onu yaptım şimdi fatal eror diye bir eror alıyorum oyun hiç açılmıyor.

vede netten indirdiğim 72 part rarı silmişim elidme sadece kurulu oyun kaldı .

bana sağlam bir crack yada netten indirdiğimizde elimizde olan o ilk cracklerden buraya atabilecek olan varmı?

-----------------------------
    hocam ben sana save yapamazsan ofline kayıt yap diye orda yazmıştım mesajı okusaydın keşke

BENDEN NE KÖY OLUR NE KASABA BENDEN OLSA OLSA MEMLEKET OLUR MEMLEKET...
Toplam Hit: 3351 Toplam Mesaj: 6