GTA 4 Cd Key Lazım Cıldırıcam?
-
2 gün sonunda oyunu indirdim herşey tamam başlangıççta cd key istiyor mail adreism ile filan giriş yaptım nette denediğim tüm cd keyler için geçersiz uyarısı alıyorum sizler nasıl halletiniz bu sorunu
-
crack de bir sıkıntı vardır. normalde crack den sonra cd key istemiyor.
-
crackin içinde kurulum dosyası varsa kurulum klasörüne atıp kur oyunu savelemektede sorun yaşarsan ofline kayıt yapıcaksın
-
senin oyunun orjinal olmadığı için hangi cd keyi yazarsan yaz olmayacak zaten
yapman gereken
offline bi hesap oluşturmak ve onla giriş yapmak
-
beyler şimdi başımdan şunlar geçti oyunu oynamaya başaldım fakat save yapamıyordm çıktım netten crack aradım razor diye rack vardı onu yaptım şimdi fatal eror diye bir eror alıyorum oyun hiç açılmıyor.
vede netten indirdiğim 72 part rarı silmişim elidme sadece kurulu oyun kaldı .
bana sağlam bir crack yada netten indirdiğimizde elimizde olan o ilk cracklerden buraya atabilecek olan varmı?
-
patates bunu yazdı:
-----------------------------
beyler şimdi başımdan şunlar geçti oyunu oynamaya başaldım fakat save yapamıyordm çıktım netten crack aradım razor diye rack vardı onu yaptım şimdi fatal eror diye bir eror alıyorum oyun hiç açılmıyor.
vede netten indirdiğim 72 part rarı silmişim elidme sadece kurulu oyun kaldı .
bana sağlam bir crack yada netten indirdiğimizde elimizde olan o ilk cracklerden buraya atabilecek olan varmı?
-----------------------------
hocam ben sana save yapamazsan ofline kayıt yap diye orda yazmıştım mesajı okusaydın keşke