folder Tahribat.com Forumları
linefolder Oyunlar
linefolder Gta 4 Pc"Ye Geliyor Gibi...

Gta 4 Pc"Ye Geliyor Gibi...

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nurk
    nurk's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Evet, artık bu soruyu duymaktan sanırım oldukça sıkıldınız. Her geçen gün Grand Theft Auto 4'ün PC versiyonu hakkında dedikodular çıkıp duruyor. Ancak henüz Rockstar Games bu konu hakkında resmi bir açıklama yapmadı.

Bugün size vereceğimiz haber ise İsviçreli alışveriş sitesi CityDisc ile ilgili. CityDisc, bugün itibari ile Grand Theft Auto 4'ün PC versiyonunu ön siparişe sundu ve oyunun 30 Kasım 2008 tarihinde piyasaya sürüleceği belirtiliyor. Bu durum ne kadar doğrudur bilinmez ama bize göre Grand Theft Auto 4 her halükârda PC'ye gelecektir.

Kaynak : Trgamer . Com

Yapılan yorumları gördüm de Trgamer'da Çıkacak Gibiye Benziyor Ama Bekleyelim Görelim...

[22817//kaanabak]
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    inside
    anonim6918524
    anonim6918524's avatar
    Banlanmış Üye
    Bilgi/Destek Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Eşşek gibi çıkartacaklar. GTA zaten pc'ye yönelik bir oyun. Ticari getiri en çok pcden olur. Baştan konsol satışlarını arttırmak için konsol üreticileriyle anlaşıp pcye çıkartacaklarını gizli tutuyorlar. Her oyunda aynı yalan.

λ
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    retrem
    retrem's avatar
    Erkek
    oyun için kasmaya gerek yokki

gta 4 süper bişi olucak hatta olabilir de

ama 2 gün oynayıp sıkılmayacakmıyız o yüzden kendini kasıp saatlerce oyun kuyruğunda bekleyenlere garipsiniz abi diyorum burdan ^^

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KarizmaTurk
    KarizmaTurk's avatar
    Erkek
    San Andreas hariç tüm GTA serisini özenle oynayıp bitirmiş bir mürid olaraktan GTA 4' merakla bekliyorum ve Trialer'ına da baktım gerçekten çok süper olmuş
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Stifler
    Stifler's avatar
    Erkek
    Gt5 ve motorstorm gelmedi pc ye gta hala belirsiz, gelme ihtimali de var gelmeme ihtimalide. ps3 den çok kar edeceğe benziyo rockstar bakalım 30 kasımda oyunu pc için oynuyor olabilecekmiyiz

3 Hafta önce Sigara Öldürüyor diye okudum, sigarayı bıraktım. 2 hafta önce Alkol Öldürüyor diye okudum, Alkolü bıraktım. Geçenlerde Aşırı Seks öldürüyor diye okudum, okumayı bıraktım..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dreampark87
    dreampark87's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    30 kasım mı ben o zaman askerde olucam ama

Zifir:10 mg nikotin:0.8 mg karbon monoksit:10 mg WINSTON
Toplam Hit: 1209 Toplam Mesaj: 6