Gta 4 Windows 7 De Çalışmıyor
-
Müridler elime bir makine verildi. Sahibi GTA4 ü yüklememi istedi. Kendim XP kullandığım için sisteme yabancıyım. Oyun yüklemeyi başlatmadı. Bu oyunu 7 de çalıştırmak için herhangi bir yol, crack, patch vs var mı?
-
verdiği hata ne hacı
-
MMB bunu yazdı:
-----------------------------
verdiği hata ne hacı
-----------------------------Hocam hata falan vermiyor. Oyun yükleme ekranında next butonu aktif olmuyor. .Microsoft logosu çıkıyor ve finish butonu aktif. Finish deyince de kurulumu kapatıyor:|
-
o exe yi xp uyumluluk kipinde çalıştırmayı dene
-
BRK35 bunu yazdı:
MMB bunu yazdı:
verdiği hata ne hacı
-----------------------------Hocam hata falan vermiyor. Oyun yükleme ekranında next butonu aktif olmuyor. .Microsoft logosu çıkıyor ve finish butonu aktif. Finish deyince de kurulumu kapatıyor:|
şimdiye kadar hiç oynama imkanım olmadı ama arkadaş internete bağlıyken açılmıyo felan diyodu. pek emin değilim -
EcHoLL bunu yazdı:
o exe yi xp uyumluluk kipinde çalıştırmayı dene
-----------------------------Win7 ye yabancı olduğum için o seçeneği denememiştim. Gerekli ayarları yaptım şimdi yükleniyor.
-
yüklendikten sonra patchleri de yükle yoksa oyunu açamazsın win7 sp1 ister :D
-
ebeninki lan
-
çalışıyo be daha 10 dk oldu kuralı
hiç bir ekstra patch falan kurmadım yani
-
Aynen çatır çatır çalışıyo
-
beta zamanında öyleydi düzelmiş demekki orjinal steam kullandığım için pek dikkat etmemiştim 8) ama patchleri kurmanızda yarar var toplam 6 patch çok büyük performans artışı veriyor