folder Tahribat.com Forumları
linefolder Oyunlar
linefolder Gta 5 Dil Sorunu

Gta 5 Dil Sorunu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek

Merhaba arkadaşlara gta 5 yüklemeye devam hala kendim oynayamıyorum.Ancak son 4 arkadaşıma kurdum oyunu ama regeditten en-US yapıyorum oyuna giriyoruz çince çıkınca regedit değişmiş oluyor.

Çare nedir? oyun bir türlü ingilizce olmuyor.

T.C Anayasası Madde 26 : Herkes, düşünce ve kanaatlerini söz, yazı, resim veya başka yollarla tek başına veya toplu olarak açıklama ve yayma hakkına sahiptir. Bu hürriyet resmi makamların müdahalesi olmaksızın haber veya fikir almak ya da vermek serbestliğini de kapsar. Bu fıkra hükmü, radyo, televizyon, sinema veya benzeri yollarla yapılan yayımların izin sistemine bağlanmasına engel değildir.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    angels_demos
    angels_demos's avatar
    Erkek

o geçici çözüm :D oyun dosyası içinde 3dmgame.ini var lang. kısmına Language=en-US yaz ve çini sil

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek
    angels_demos bunu yazdı

o geçici çözüm :D oyun dosyası içinde 3dmgame.ini var lang. kısmına Language=en-US yaz ve çini sil

deneyeceğim arkadaş uyansın tw ile bağlanıp :D

T.C Anayasası Madde 26 : Herkes, düşünce ve kanaatlerini söz, yazı, resim veya başka yollarla tek başına veya toplu olarak açıklama ve yayma hakkına sahiptir. Bu hürriyet resmi makamların müdahalesi olmaksızın haber veya fikir almak ya da vermek serbestliğini de kapsar. Bu fıkra hükmü, radyo, televizyon, sinema veya benzeri yollarla yapılan yayımların izin sistemine bağlanmasına engel değildir.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Draenei
    Draenei's avatar
    Erkek
    Oyunu İngilizce Yapmak İçin:
    Dosyayı indirip çalıştırın hepsi bu: https://userscloud.com/3yqtelak3q8r

Orjinal topic burda:

Her kim ki, göz perdesini bu dünyada sadece kendi çapı kadar aralayabilir ⚡ 🌑
Toplam Hit: 1134 Toplam Mesaj: 4