Gta İle İlgili Yardım =)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zndmn
    zndmn's avatar
    Erkek

ya arkadaşlar gta san andreas ın üstüne hot coffee yaması kurdum onu geri kaldırmak istiyorum fakat script klasörünün içindekileri saklamam gerekiyomuş bnde saklamadım oyun kaldı öyle =)

eğer başka biri yollasa bana olurmu 

oluyosa biri upload edebilirmi

şimdiden sağolun 

Zugzwang
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nurk
    nurk's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

hoca anladıgım kadarıyla eski haline getirmeye calısıorsun.

save game klasörünü tut. oyunu kaldır tekrar setup et sonra save game klasörünü değiştir yeni save game le en son kaldıgın yerden devam et.

he dersen araba falanda ekledim onların gitmesini istemiorum :| arabaları tekrar indir pcde dursun gta mod unstaller var onla setup et daha basit numarayı falan kendisi ayarlıor (:

[22817//kaanabak]
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zndmn
    zndmn's avatar
    Erkek
    Nurky bunu yazdı:
    -----------------------------

hoca anladıgım kadarıyla eski haline getirmeye calısıorsun.

save game klasörünü tut. oyunu kaldır tekrar setup et sonra save game klasörünü değiştir yeni save game le en son kaldıgın yerden devam et.

he dersen araba falanda ekledim onların gitmesini istemiorum :| arabaları tekrar indir pcde dursun gta mod unstaller var onla setup et daha basit numarayı falan kendisi ayarlıor (:

-----------------------------

yok hoca araba falan eyvallah sağolasın ya aslında bunu yapmadan kurtarmak istemiştim =)

save dosyalarını sakladım zaten nolur nolmaz diye ama unuttum script i ya artık tekrar kurarım olmazsa bi bakalım elinde olan birini bulamassam 

Zugzwang
Toplam Hit: 601 Toplam Mesaj: 3