folder Tahribat.com Forumları
linefolder Download / Dosya Paylaşım
linefolder GTA IV"Ü En Düşük Sistemlerde Oynamak "Fps" Arttırmak

GTA IV"Ü En Düşük Sistemlerde Oynamak "Fps" Arttırmak

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SweeneyTodd
    SweeneyTodd's avatar
    Erkek

http://img2.blogcu.com/images/p/c/o/pcoyunlarii/gta_iv_box.jpg

GTA IV ü düşük sistemlerde oynayabilmek için önce tüm patchlerin kurulu olması gerekiyor.Ve ekran kartınızın EN SON driver larını yükleyiniz.En düşük ayarlarda 10 fps alan birisi bu söylediklerimi uyguladığında 20 fps ye çıkacak GARANTİLİ dir. Önce oyunun yüklü olduğu yere commandline.txt adlı bir metin belgesi açacağız.içine şunları yazacağız :

-DX9 -novblank -width 640 -height 480 -minspecaudio -nomemrestrict -norestrictions -percentvidmem 100 -usedirectinput -renderquality 1

ve kaydedip çıkıyoruz.

Normalde GTA IV 640x480 çözünürlüğü desteklemiyor Undecided ama commandline sayesinde çözünürlüğü düşürebildik.Diğer kodlarda bize performans kazandıracak.
    Ve bu sayede 10 fps kadar bir artış olmaktadır. 640x480 bazı arkadaşlar için çok düşük bir çözünürlük olabilir ancak hiç oynamamaktan iyidir.

Şu Ayarlar Tercih Edilmeli

Çözünürlük 640x480
    Gölgeler kapalı
    Texture Kalitesi Low
    Render Quality Medium
    Yani Herşey Low
    View distance 5
    Detail distance 5
    Vehicle distance 10
    FPS = 19 - 23 uh !

Ayrıca GTA IV High Quality Textures yaması çıkmış onuda indirirseniz Texture kalitesi artıyormuş ayrıca dokular daha hızlı geliyormuş.

NOT BU DOSYA KENDİ UPLOADIM DEĞİLDİR !!! FPS yi biraz Düşürüyor ama Texture Kalitesi Artıyor !!!

http://rs225.rapidshare.com/files/180712...xture_.rar

İndirdiğiniz Dosyayı

C: \Program Files\Rockstar Games\Grand Theft Auto IV\PC\data\cdimages atın.Yedeğini almayı unutmayın !!!

"ALINTIDIR"

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YesMilord
    YesMilord's avatar
    Erkek

Oyunu bu sekilde oynucagına git full ayarda GTA3 oyna daha iyi, ne anladım ben camur gibi grafiklerden oyunun zevki orda ozaten...

I don't wanna be an angel, I just wanna be God.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SweeneyTodd
    SweeneyTodd's avatar
    Erkek

Aynen katılıyorum fakat Gta IV oynamak içinde baya güçlü bi sistem gerekir buda bi avunma tekniği işte

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YesMilord
    YesMilord's avatar
    Erkek

SweeneyTodd bunu yazdı:
    -----------------------------

Aynen katılıyorum fakat Gta IV oynamak içinde baya güçlü bi sistem gerekir buda bi avunma tekniği işte

o da dogru,  ama onun yerine surucu guncellemelerini takip edip daha iyi performans alabilirsin. Biraz overclock biraz da gereksiz ayarlardan kısarak gereklilerde mumkun oldugunca direnmelisin bence, tabi sistem upgrade ine de gidebilirsin orta ayar bi sistem bu oyunu gerekli ayarlarda orta seviye de bi kalitede gayet akıcı oynatabilir..

I don't wanna be an angel, I just wanna be God.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    husnuweb
    husnuweb's avatar
    Erkek

YesMilord bunu yazdı:

Oyunu bu sekilde oynucagına git full ayarda GTA3 oyna daha iyi, ne anladım ben camur gibi grafiklerden oyunun zevki orda ozaten...

.

şöyle bir girip bakılabilir; ancaak düşük grafikte bu oyunu bitirmeye falan çalışmayın.

zamana yazık. sonra orda burda yüksek grafiklerle oynayan birini görünce pişman olursunuz.

He is finding himself.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

şukadarını söyliyim kuzenin bilgisayarında full grafiklerde biraz oynadıktan sora kendime de kurdum

tabi en düşükte anca kaldırıyor 5dk sora sildim oyunu , o full tadı aldıktan sora ki gta nın tek eksiği grafikti adamlar onu yaptı

biraz bile kıssanız tat alamıyorsunuz 

sisteminizi güçlendirin.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Abraxas
    Abraxas's avatar
    Erkek

hem böyle bir ayarlamayı yapıncaa bazı bölümleri geçmek imkansızlaşıyor. kastığı için sildim. ekran kartımı değiştirince tekrar yükleyeceğim

Tek Link Film Paylaşımlarım : http://www.fileserve.com/list/5NmDCNk
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Frank
    Frank's avatar
    Erkek

intel core 2 duo e7400 2.80 Ghz işlemci

2gb ram

Geforce 9400gt 1gb ekran kartı var. Yeni aldım oyunu ama bi türlü yükleyemedim :S

Bu sistem kaldırır mı acaba ? Oynayamıcaksam boşa ugrasmayım sinir etti bu yukleme işi

Tüm sıkıntı ve üzüntülerin kaynağında iradenin arzuları vardır; çünkü tatmin edilmemiş bir arzu bizi özlemle dolu olarak bırakır, tatmin edilen bir arzunun yerine bir yenisi alıncaya kadar da can sıkıntısı yaşarız.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Abraxas
    Abraxas's avatar
    Erkek

frank oynayamazsın. Ekran kartın en düşük 9600GT olmalı

Tek Link Film Paylaşımlarım : http://www.fileserve.com/list/5NmDCNk
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SweeneyTodd
    SweeneyTodd's avatar
    Erkek

"1 gb ram , 128 ekran kartı , 2.0 işlemci , windows 7" Bu sistemde oynayan varmış

Toplam Hit: 10595 Toplam Mesaj: 10