GTA IV"Ü En Düşük Sistemlerde Oynamak "Fps" Arttırmak
-

GTA IV ü düşük sistemlerde oynayabilmek için önce tüm patchlerin kurulu olması gerekiyor.Ve ekran kartınızın EN SON driver larını yükleyiniz.En düşük ayarlarda 10 fps alan birisi bu söylediklerimi uyguladığında 20 fps ye çıkacak GARANTİLİ dir. Önce oyunun yüklü olduğu yere commandline.txt adlı bir metin belgesi açacağız.içine şunları yazacağız :
-DX9 -novblank -width 640 -height 480 -minspecaudio -nomemrestrict -norestrictions -percentvidmem 100 -usedirectinput -renderquality 1
ve kaydedip çıkıyoruz.
Normalde GTA IV 640x480 çözünürlüğü desteklemiyor Undecided ama commandline sayesinde çözünürlüğü düşürebildik.Diğer kodlarda bize performans kazandıracak.
Ve bu sayede 10 fps kadar bir artış olmaktadır. 640x480 bazı arkadaşlar için çok düşük bir çözünürlük olabilir ancak hiç oynamamaktan iyidir.
Şu Ayarlar Tercih Edilmeli
Çözünürlük 640x480
Gölgeler kapalı
Texture Kalitesi Low
Render Quality Medium
Yani Herşey Low
View distance 5
Detail distance 5
Vehicle distance 10
FPS = 19 - 23 uh !
Ayrıca GTA IV High Quality Textures yaması çıkmış onuda indirirseniz Texture kalitesi artıyormuş ayrıca dokular daha hızlı geliyormuş.
NOT BU DOSYA KENDİ UPLOADIM DEĞİLDİR !!! FPS yi biraz Düşürüyor ama Texture Kalitesi Artıyor !!!
http://rs225.rapidshare.com/files/180712...xture_.rar
İndirdiğiniz DosyayıC: \Program Files\Rockstar Games\Grand Theft Auto IV\PC\data\cdimages atın.Yedeğini almayı unutmayın !!!
"ALINTIDIR"
-
Oyunu bu sekilde oynucagına git full ayarda GTA3 oyna daha iyi, ne anladım ben camur gibi grafiklerden oyunun zevki orda ozaten...
-
Aynen katılıyorum fakat Gta IV oynamak içinde baya güçlü bi sistem gerekir buda bi avunma tekniği işte
-
SweeneyTodd bunu yazdı:
-----------------------------
Aynen katılıyorum fakat Gta IV oynamak içinde baya güçlü bi sistem gerekir buda bi avunma tekniği işte
-----------------------------o da dogru, ama onun yerine surucu guncellemelerini takip edip daha iyi performans alabilirsin. Biraz overclock biraz da gereksiz ayarlardan kısarak gereklilerde mumkun oldugunca direnmelisin bence, tabi sistem upgrade ine de gidebilirsin orta ayar bi sistem bu oyunu gerekli ayarlarda orta seviye de bi kalitede gayet akıcı oynatabilir..
-
YesMilord bunu yazdı:
-----------------------------
Oyunu bu sekilde oynucagına git full ayarda GTA3 oyna daha iyi, ne anladım ben camur gibi grafiklerden oyunun zevki orda ozaten...
-----------------------------.
şöyle bir girip bakılabilir; ancaak düşük grafikte bu oyunu bitirmeye falan çalışmayın.
zamana yazık. sonra orda burda yüksek grafiklerle oynayan birini görünce pişman olursunuz.
-
şukadarını söyliyim kuzenin bilgisayarında full grafiklerde biraz oynadıktan sora kendime de kurdum
tabi en düşükte anca kaldırıyor 5dk sora sildim oyunu , o full tadı aldıktan sora ki gta nın tek eksiği grafikti adamlar onu yaptı
biraz bile kıssanız tat alamıyorsunuz
sisteminizi güçlendirin.
-
hem böyle bir ayarlamayı yapıncaa bazı bölümleri geçmek imkansızlaşıyor. kastığı için sildim. ekran kartımı değiştirince tekrar yükleyeceğim
-
intel core 2 duo e7400 2.80 Ghz işlemci
2gb ram
Geforce 9400gt 1gb ekran kartı var. Yeni aldım oyunu ama bi türlü yükleyemedim :S
Bu sistem kaldırır mı acaba ? Oynayamıcaksam boşa ugrasmayım sinir etti bu yukleme işi
-
frank oynayamazsın. Ekran kartın en düşük 9600GT olmalı
-
"1 gb ram , 128 ekran kartı , 2.0 işlemci , windows 7" Bu sistemde oynayan varmış