GTA Liberty City
-
GTA liberty cityde görev falan yapamıyorum radarda sadece ev iconu var nasıl halledebilirm?
-
harlemxxx bunu yazdı:
-----------------------------
GTA liberty cityde görev falan yapamıyorum radarda sadece ev iconu var nasıl halledebilirm?
-----------------------------liberty sadece psp için çıkmadımı ? ben indiricektim emulatörle fln oynuyormuşz görüntü çok kötü diye indirmedim
-
UploaDeR bunu yazdı:
-----------------------------harlemxxx bunu yazdı:
-----------------------------liberty sadece psp için çıkmadımı ? ben indiricektim emulatörle fln oynuyormuşz görüntü çok kötü diye indirmedim
-----------------------------Hayır bende oynadım pcde
-
UploaDeR bunu yazdı:
-----------------------------harlemxxx bunu yazdı:
-----------------------------gta libety city değil de gta III oynanılıyor dimi ?
-
bu oyun pc de oynanıyomu gerçekten...
elinde olan paylaşabilirmi?
-
bu liberty city dediğiniz gta IV dimi bu pc yede çıktı oynadım bitirdim hayran kaldım ayrıca :)
-
benim bbildiğim psp deki ismi gta liberty city pc deki ise gta III bu oyun gta vc den önce çıktı.
-
SilenC3 bunu yazdı:
bu liberty city dediğiniz gta IV dimi bu pc yede çıktı oynadım bitirdim hayran kaldım ayrıca :)
-----------------------------gta ıv ile libery city ayrıdır.libery oynamaya değmez bi boka benzemeyen bir utanç kaynağıdır