folder Tahribat.com Forumları
linefolder Oyunlar
linefolder Gta Sa Radio Off

Gta Sa Radio Off

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Antikilller
    Antikilller's avatar
    Erkek
    arkadaşlar benim ekran kartı biraz ezik olduğu için bide ben gta sa yı rip olarak indirdiğim için rip olduğundan radyonun sesi fln yok normal oyunda araca bindiğim zaman radyo boş çalarken bi 5 saniyelik donma yapmıyo ama sa:mp la multiplayer oyunda araca bindiğimden itibaren 5 saniye donma var birinde denedim o kişi araca bindi radioyu off yaptı ben araca bindim hiç ama hiç donma olmadı şimdi benim sorum acaba bu donmayı nasıl önleyebiliriz yada her araca bindiğimde radyonun hep off olmasını sağlayabilecek birşey varmı

Retired UCI MTB Racer DÜ Faculty of Economics and Administrative Sciences Stock Management Coordinator
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nurk
    nurk's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    aynısı bende de var hoca..

optionsdan favorite radio gibim bi şey vardı orda radio off varsa ordan olur gibime geliyor.

[22817//kaanabak]
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Antikilller
    Antikilller's avatar
    Erkek

valla aradım aradım bir şey bulamadım :D eğer sende samp oynuosan gel bu sutund servere :D 85.17.200.148:7778

bi çözüm yolu bilen?

Retired UCI MTB Racer DÜ Faculty of Economics and Administrative Sciences Stock Management Coordinator
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Antikilller
    Antikilller's avatar
    Erkek
    hiçmi bilen yok

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    XpertVision
    XpertVision's avatar
    Erkek
    radio klasörünün içine kıytırıktan bir müzik at dicem ama isim farklı olur :S dene bi istersen
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Antikilller
    Antikilller's avatar
    Erkek
    atayım atmasına ama nerde bu klasör bulamadım

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    skyvalet
    skyvalet's avatar
    Erkek
    abi ne kasıyon aç alttan müzik işte:D
Toplam Hit: 938 Toplam Mesaj: 7