Gta San Andreas Diskte Ne Kadar Tutuyor?
-
arkdaşlar şimdi aldım adamdan cd dvd de yok diye 6 cd aldım cd başınada 2 verdim eve geldim yükledim oyunda seslerde kıtlık var mesela benim eleman konuşmuyo filmler desen alakasız sanırım ripli oyun kakaladı har diskte 3.9 gb filan yer tutuyo sizde ne kadar tutuyor birde çalışan full rapid gta san andreas linki varmı?
-
Bende Moduyla Birlikte Tam 5 Gb.)
-
5-6 diye hatırlıyorum. Ripli oyun oynamaktansa sil gitsin derim.
-
6gbmı 8gbmı ne :S
-
bende yüklü ve tam olarak boyutu bu şekilde ayrıca full rip değil 4,68 GB (5.029.429.010 bayt)
-
dreampark87 bunu yazdı:
-----------------------------bende yüklü ve tam olarak boyutu bu şekilde ayrıca full rip değil 4,68 GB (5.029.429.010 bayt)
-----------------------------
dostum aynu bendede öyle ama vidyoları ben tıklamadan kendi geçiyor izletmiyor ayrıca dediğim gibi ses efektleri de az ? -
Riplerde aynı boyutta olabilirler. O dosyaların içerisine boşluklar dolduruluyor. Bu sebeple daha çok sıkıştırılabiliyor. Oyun açılırken dosyanın boyutuna bakıyor olabilir yada içerisindeki verinin okunacağı konum değişebilir. Bu da oyunu çökertir.
-
Kurulum Dosyaları: 3.93 GB
Kurulmuş Hali: 4.68 GB
Tam rakamı rakamına bir olmaz tabii ama bendeki böyle. Değişen fazla birşey olmaz yani belki 5, belki 10 MB bişe.
Toplam Hit: 1030 Toplam Mesaj: 8