GTA San Andreas Multiplayer Olarak Oynamak Ne Kadar Kota Yer Tahmini Olarak
-
Arkadaşlar bu oyun sizce Knight Online kadar mı kota yer yoksa daha fazla mı bilgisi olan varmı acaba ? ne kadar kota yiyebilir
-
ko kadar iior ..zaten ko ya oturduun kadar sanandreas a oturamıosun sarmıor o kadar en fazla 4-5 saat takılıosun bide hep aynı sey olduu için sıkılıosun ko da hayat var ilerlion paso ama ko nun a................................k
-
k.o sayesinde aylık 70 ytl internet ödüyorum :D 21 ytl gelcek güya
San andres multiplayer oynuyordum bi ara ozamanda 65 70 arası gelıodu yani aynı
Salla gta sandaresi k.o devam :D
-
günde kaç saat oynardım hocam o fatura için
-
çok bişi yemio merak etme ko da fazla ama ben günde 10 saat açık pc 4-5 saat san andreas kota aşmıyor... (du)!
-
eski konu ama gene yazayım belki yine birileri merak eder bi uygulamanın ne kdar kb-mb harcadığını bunun için netlimiter2 benim bildiğim belki benzerleri de mevcuttur herhangibi uygulamanın ne kadar veri taşıdığını yıla aya güne saate göre gösterebiliyor upload download olmak üzere merak ettiğiniz bi oyun uygulama olursa bunun gibi bi programla öğrenebirlisiniz
-
San andreas nasıl multi oynanıyor ki lan ?
-
Stevie bunu yazdı:
-----------------------------
San andreas nasıl multi oynanıyor ki lan ?
-----------------------------SA:MP arat gugıl amcaya
-
SAMP lamı oynican yoksa ilk çıkan mta lamı :D mta daha az kota yer çünkü onda oynan sa hayat yok :D SAMP ta millet life oyunu bile yapmış ben SAMP kullanırım genelde mini missions serverinde olurum adım Antikilller
Toplam Hit: 3992 Toplam Mesaj: 9