Gta Sanandreas Hata Veriyor.Yardım Lütfen...
-
müritler windows wista kullanıyorum sanandreas indiriyim dedim indirdim. Rip miymiş neymiş 7 part halinde neyse rarlardan çıkardım simgesine tıkladım oyun açıldı reklamları falan geçtikten sonra hata veriyor gta sa.exe çalışmayı durdurdu falan diyor. Ne yapmalıyım acaba yardımcı olucak arkadaş warmı
-
.exe'yi değiştir yani yeni bir crack bul sorun düzelecektir sanırım.
-
gamecopyworld.com'dan başka crack bak. Orda en son hangi versiyon varsa onun patch'ini indir yükle sonra crackle.
-
indirdiğim yerde cracke grek yoktur diyordu fkat ben sizin dediğinizi yapıyım sağolun ..
-
gamecopyworlde girilmiyo şuanda patch ve crack bulabilceğim bi sağlam bi site warmı googledekiler hep dandik..
-
Ripli oyunlarda crack'e gerek olmaz zaten. Ama bazı crackler sorunlu oluyor. Bazen hata veriyor. O oyunun bende de bir crack'i vardı bi ara belli bir bölümden sonra oyundan atıyordu. Crack'i değiştirdim düzeldi.
-
Kullandığım crack wista ile uyumlu olmalı aksi taktirde bu gibi sorunlarla karşılaşırsın
-
wista ile uyumlu crackı nereden bulabilirim 2 gündür şu oyunu indiriyorum ya burnumdan geldi walla elinde olan warmı bi uplod falan etsek ya :(
-
oyunun kısayolunu sağ tıklayıp özellikler yapın uyumluluk ayarını windows xp service pack 2 ye ayarlayın açılır
demişler diğer forumlarda ..
-
walla yaptım olmadı hocalar nasıl çözecem ben bu işi
-
^^
Toplam Hit: 4733 Toplam Mesaj: 11