folder Tahribat.com Forumları
linefolder Oyunlar
linefolder GTA Vice City Harita Yapmak

GTA Vice City Harita Yapmak

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek

merhaba arkadaşlar counter strike harita olayını iyi öğrendim sıra gta voice city veya san andreasa harita yapma hakkında bilgisi olan arkadaşlar varsa bilgi alış verişi yapmak isterim.

http://www.oynayacaz.com/grand-theft-auto-serileri/470-gta-san-andreas-harita-yapma-programi.html 

şöyle bir link buldum :)

DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ, TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ, ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ, SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ, SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE, İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE, ANLASA DEDİĞİMİ SOKAKTAKİ KÖPEK AĞLAR HALİNE, DUY ULAN SOYSUZ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.......
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Arno
    Arno's avatar
    Erkek

Hocam ugraşılmaz ya one öyle:D

Ay Go Yuu Go Wee Go ...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RotKerim
    RotKerim's avatar
    Erkek

GTA Voice yeni oyun falan mı? :S en son Vice vardı o mu yoksa?

Fuck Mobb Deep Fuck Biggie Fuck Bad Boy as a staff record label and as a mother fuckin crew. En büyük hayalimi sordu geçenlerde birisi Midtown metrosundan inip Broadwayde bir kaç tur attıktan sonra Union Square Park karşındaki Starbucksda bir kahve içmek.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek

en uğraşırım :) tanesini 15 tl dende peynir ekmek gibi satarım xD

o yu fazla kaçırmışız hemen kusur görmek zorundamısınız :))

DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ, TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ, ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ, SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ, SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE, İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE, ANLASA DEDİĞİMİ SOKAKTAKİ KÖPEK AĞLAR HALİNE, DUY ULAN SOYSUZ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.......
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NoktaliVirgul
    NoktaliVirgul's avatar
    Erkek
    voice city hiç oynamadım. link var mı? :)

If my calculations are correct, when this baby hits eighty-eight miles per hour... you"re gonna see some serious shit.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RockZs
    RockZs's avatar
    Erkek

Valla kardeşim seni gerçekten tebrik ediyorum ve umarım hırsla ve azimle devam eder güzel birşeyler yaparsın. Bence çok önemli birşey yapıyorsun. Elimden birşey gelse yardım ederdim ama malesef.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ltcelik
    ltcelik's avatar
    Erkek
    LUA script ile yapılıyor diye biliyorum ikisi de... LUA diye türkçe aratırsan fan siteleri bulursun

Din Kitaplarını Okuyup Anlayana Ateist, Okuyup Anlamayanlara "dindar" denir... Nikola TESLA.. ben mi? Ne okurum ne anlarım... Kendi kendime de uyuz oluyorum ama olamıyorum.. "Ama efsaneyi çıkarıp atarsan ve yaptıkları eylemlere bakarsan... ..Jedi'ların mirası başarısızlıktır. İkiyüzlülüktür, kibirdir."
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SUPERBICO
    SUPERBICO's avatar
    Erkek
    Vice cityde cok zor yapmak yapmıstım cok once..sanandreas için bi şey diyemem ama ingilizce kaynaklardan ogrenmiştim ben.kolay gelsin.
Toplam Hit: 2863 Toplam Mesaj: 8