folder Tahribat.com Forumları
linefolder Oyunlar
linefolder GTA Vice City Ölüler Şehri Mod

GTA Vice City Ölüler Şehri Mod

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ahmet_k
    ahmet_k's avatar
    Erkek

alıntıdır
    Gta vice citydeki herşeyi unutun ne polis var ne de arabalar sadece askeri bir kampta asker kıyafetindeki siz ve arkadaşlarınız ve diğer bütün şehir Zombi.şehirde yürüyerek gezmeniz mümkün değil herkes zombi dedim ya size zombiler saldırıyor ve sizi ısırıyor ve parçalıyorlar.Bu modülde hiç bir zaman gündüz olmuyor her zaman ürkütücü ve yağmurlu bir gece ve paramparça olmuş cesetler zombi olarak sokakta dolaşmakta.
    eSki görevlerin tamamını unutun yepyeni görevler var.eski oyundan hiç bir görev yok
    ve bu da benim görüşüm ki oyunu oynarken irkilmemek korkmamak elde değil

Bu modun cd si rockstar game tarafından avrupa ve amerika da satılıyor.yeni bir oyundan da farksız ama açıkcası.Gta long night fire ı indirip kurduktan sonra ilk görevi bitirince sizden gta cd sini takmanızı istiyor.genelde downloadı yapacağınız yerde de görürsünüz longh night fiz diye bir dosya var oyunun içindki main.scm dosyasını değiştirip oyunu cracklemiş de oluyorsunuz.

arkdaşlar zombiler çok korkunç herkes paramparça ceset olmuş.Ayrıca longh night bügüne kadar gta oyunları arasında yapılmış olan en büyük modifikasyon olma özellğini taşıyor.
    ilk görevde stüdyodaki adamı öldürüyorsunuz.ve dışarıda sizi bekleyen arkadaşınızı zombilerin yemesini seyrediyorsunuz.bu arada onun ne hissettiğini hiç düşündünüz mü diye felan diyor ingilizce.ondan sonra dışarı çıkıyorsunuz ve tabi sizi yemeye çalışan onlarca zombinin ısırıkları arasında Smiley sonra askeri kampa geri dönüyorsunuz.

Oyunu yüklemeye - daha doğrusu modu - gelince netten indirdiğiniz gta longh night zip dosyasını bir yere extarct yapıyorsunuz extract yaptığınız klasöre girip step 2 klasörü haricindeki bütün dosyaları zipliyorsunuz.ziplediğiniz dosyayı gta mod installer ile gta vice city'ye yükledikten sonra step 2 klasörünün içerisinde yer alan bütün dosyaları vice city'i nereye kurduysanız oraya kopyalıyorsunuz ekliyorsunuz dostlar,kurulum biraz karışık ama uzun değil....

download

http://download.filefront.com/3855984;ced79b7f30ad880a2e17ec3c9b870920bafc91b9d66b6dcb3ea3a3d28aca21fcee01a9b9e4058261

rar şifresi:http://hackler.forumu.com

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaviGozluDev
    MaviGozluDev's avatar
    Erkek

ya kardeş..bunu yazalı baya olmuş ama ben daha yeni okudum..ya bu werdiğin linkten nası indircem bi türlü yapamadım anasını satayım...bi  yardımcı olursan sewinirim...   :):)

saygılarımla.....

.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sanacasta
    sanacasta's avatar
    Erkek
    http://www.gta-downloads.com/pafiledb.php?action=file&id=2233

https://twitter.com/ElliotticianRB
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ahmet_k
    ahmet_k's avatar
    Erkek

benim verdiğim linkteki dosyalar bozuk çıktı kandiniz googleden aratırsanız bulabilirsiniz :)

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yuxel666
    yuxel666's avatar
    Erkek
    inanılmazzzzz...mükemmmel..üzerinden bu kadar zaman geçti bide üstüne sanAndreası bitirdim ama tekrar viceCity ye yeni görevlerle dönmek güzel...yanlız bizi bilgilendiren sevgili müridimiz yüklemek için gerekli programı göndermemişş..oda benden olsun..

fasist kaynıyo ortalık yaa..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ahmet_k
    ahmet_k's avatar
    Erkek
     programı bulduğun için tesekkürler ama sen oyunu çalıstırabildinmi benimkinde kurtlar vadisi yaması varda ondan çalısmadı nası bari guzelmi
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yuxel666
    yuxel666's avatar
    Erkek
    dehşett..baya güzel..oyuna tank içinde başlıyosun sonra hızlanayım yaaw diyip başka arabaya yöneliyosunki oda ne,,onlarca manyak etrafını sarıyo anında yemeye başlıyolar..acaip bi patch bu yaa...adam gibi 2bölüm bitiremedim daha:))

fasist kaynıyo ortalık yaa..
Toplam Hit: 5172 Toplam Mesaj: 7