Gta4 İle İlgili Lütfen Yardım Eder Misiniz?
-
Arkadaşlar gta4 ü kurdum fakat görev alamıyorum..Eskiden san andreas ta falan hep yönlendiriyordu burada ise direk yolda yaratılıp kırmızı bir araba nın
yanında başlıyorsun ama hiç arabaya bin yada binince değişen bişey olmuyor..Haritada sadece satılık evler gözüküyor ve paso şehirde dolaşıyorum..Nasıl
yapcam lütfen yardım edin ??
-
Büyük ihtimal crackten kaynaklanan sorundur. Çünki piyasadaki tüm crackler tam verim sağlamıyor. Sağlam crack yok o yüzden oyun sorunlu çalışıyor. Bende indireceğim oyunu ama çoğu bilir kişi gibi RELOADED veya Razor1911 versionunu bekliyorum.
-
Hiç haberim yoktu cracklerin sorunlu olduğundan..İşin garibi ben cd den yükledim (no orji) crack yapmaya gerek kalmadan çalıştı..Birde oyunu açtığımda oyun sayfasından hariç CMD gibi bir yerde açılıyor..Oyunu oynadığımda gta4,,,,, cmd gibi yazanda araç çubuğunda san andreas yazıyor anlamadım vallaha :S
-
anladığım kadarıyla o gta 4 değil san andreasın mod eklenmiş hali
sendeki bu oyun kaç cd veya dvd
-
Tam da onu düşünüyordum zaten arkadaşa aldırmıştım..çok gönülsüzdü :D 1 tane dvd sadece bende alınca şaşırmıştım,,neyse yav yardımın için teşekkür ederim.. ;)
-
önemli değil eğer bidaha alırsan oyun 4 dvd unutma :D
-
güzel tavsiye ve espiriydi sevdim :D :D
Toplam Hit: 1230 Toplam Mesaj: 7