Güç Kaynağı Önerisi!!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nrtryk
    nrtryk's avatar
    Dişi
    Arkadaşlar bende p4 2.8 geniune işlemcili bi makina var. Fandan çok fazla ses geliyor.Benim makina için minimum ses ve ama bi o kadarda az fiyatlı bi güç kaynağı lazım.Güç kaynağındaki fandan ses geldiğini söylüyor bilgisayar tamircisi  Siz hangi marka ve modeli önerirsiniz .bilgilendirirseniz sevinirim.

_nrtryk_
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gokhan_ssl
    gokhan_ssl's avatar
    Erkek
    güç kaynaklarının (power supyleylerin) belli bir markası yoktur watt olarak sınıflandırırlar bilgisayarında örneğin 3-4 tane hardisk 1-2 tane cdrom writer falan varsa wattının yüksek olması lazım yoksa donanımlar yanar...  bu sebeple benim önerim herhangi bir oem parçayı alabilirsin yanlız en az 350 olsun aman dikkat.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nrtryk
    nrtryk's avatar
    Dişi
    Evet dostum bende 1 dvd writer 1 cd writer yazıcı ayrıca çıkarılabilir harddisk takılı 2 harddisk 1 sata 1 oem ve tabiki floopy de var ne önerirsin sisteme 350 wattlık bi power supply var ama galiba yetişemiyor bi önerin olursa sevinirim.3500 rpm de çalışıyor sürekli güç kaynağı (en aşşağı)

_nrtryk_
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Martech
    Martech's avatar
    Erkek
    http://www.gold.com.tr/SelectProducts.asp?Type=1&CATEGORY=39  İnceLe.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nrtryk
    nrtryk's avatar
    Dişi
    arkadasımım inceledim de sanırım sen beni tam anlamadın.çünkü benım anlattıgımla pek ilişkisi yok..

_nrtryk_
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Martech
    Martech's avatar
    Erkek
    bak güç kaynaqı yazmıssın ama sen ? power suply olmasın o ? eger power suply ıse sorunun ( iyi bir alet istiyosan 400 wt cool master alabılırsın 140 ytl falan )fanı ise aşaqı işlemci fanına dogrudur.) sessizdir.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kumanaga
    Kumanaga's avatar
    Erkek
    Hocam Aopen Marka Power subly al Gayet kalitelidirler. Ses Sorunu Çoğunda bir müddet Sonra oluşucakdır aopende biraz daha az olur.

⎝Her boku biliyorsun, "Herkes" yazmasını bilmiyorsun.⎠
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CiRKiN
    CiRKiN's avatar
    Erkek

nrtryk bunu yazdı:
    -----------------------------
    Arkadaşlar bende p4 2.8 geniune işlemcili bi makina var. Fandan çok fazla ses geliyor.Benim makina için minimum ses ve ama bi o kadarda az fiyatlı bi güç kaynağı lazım.Güç kaynağındaki fandan ses geldiğini söylüyor bilgisayar tamircisi Siz hangi marka ve modeli önerirsiniz .bilgilendirirseniz sevinirim.
    -----------------------

hocam sen ne istiyosun ben tam anlamadım güç kaynagı derken ups den mi bahsediyosun yoksa power supply mı? en iiisi ben sana 2 secenek sunayım:

1- UPS istiyorsan bende powercom 625A  war gayet memnunum elektirk gidince hemen devreye giriyor ve en az 10 dk da calıstırıyor masaustu bilgisayarımı

2- POWER SUPPLY istiyorsan eger arkadasında dedigi gibi aopen marka süper hiç ses yapmıyor 2 senedir de kullanıyorum

gece gece basım dumanlı ancak bu kadar yazabildim faydalı olabildiysem ne mutlu... 

JACK TİESTO TAHRİBAT ... FAKİR BİR ŞİMAL KİLİSESİNDE ŞEYTAN İLE RAHİBİN MACERASI
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Juba
    Juba's avatar
    Erkek
    fsp blue storm 2 500w üstüne tanımam . kullanıyorum mutluyum

Demiri demirle dövdüler; biri sıcak biri soğuktu, İnsanı insanla kırdılar; biri aç biri toktu. Pir Sultan Abdal
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DkN
    DkN's avatar
    Erkek

gokhan_ssl bunu yazdı:
    güç kaynaklarının (power supyleylerin) belli bir markası yoktur watt olarak sınıflandırırlar bilgisayarında örneğin 3-4 tane hardisk 1-2 tane cdrom writer falan varsa wattının yüksek olması lazım yoksa donanımlar yanar... bu sebeple benim önerim herhangi bir oem parçayı alabilirsin yanlız en az 350 olsun aman dikkat.

watt olarak sınıflandıramazsın cunku yarısından fazlası degerlerini yansıtmamaktadır. buyuk markalar haric hicbir firma uzerinde yazan degeri vermez. 450watt yazar uzerinde max 250watt deger verir. gercek degerini veren psu istiyorsan fsp, tagan, asus, gigabyte, thermaltake, glacialpower, ocz, high power, cooler master, enermax, zalman vs markalarını tercih etmelisin. fsp 350watt senin sistemine yeterde artar, tavsiyem budur.

Vatan ne Türkiye"dir Türklere, ne Türkistan; Vatan büyük ve müebbet bir ülkedir: Turan. ~ Saga qaygı kelgende qorqup qaşsam taa saga, Qayday betpen qararman aytaş yurtum men saga? Ne dermen dep aytarman sütün bergen anamga? Ne dermen dep aytarman maga sengen atamga? ~ Kök Bayraq"a selam olsun !
Toplam Hit: 1954 Toplam Mesaj: 10