folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder Güç Kaynağının Uyumsuzu Olurmu

Güç Kaynağının Uyumsuzu Olurmu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    El_KaiDe
    El_KaiDe's avatar
    Erkek
    üzerinde SLI raeady yazan bir güç kaynağı SLI bir sistemle nasıl çalışmaz?????

Anlamak yok çocuğum,anlar gibi olmak var;Akıl için son tavır,saçlarını yolmak var
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lekton
    lekton's avatar
    Erkek
    güç kaynag1 demissin ben ps olarak alg1l1yorum...

ps önce bi test et bakal1m 3,5 vltluk da yesil sabit

siyahlardan biri ile lehim teli ile baglant1 yap cal1s1yomu ilk önce
    calisiyosa demekki sistemin gereksinimlerini kars1layam1yordur
    sende 400 wattl1k bis1ler al1rs1n.
    önemli olan bu gibi konularda ps kac waatlik oldugudur.

su klavyeninnnnnnn

Dikkat: Hazine Ceyhan ırmağının kıyısında iki köprü arasında... kuru ağacın Dibinde...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    El_KaiDe
    El_KaiDe's avatar
    Erkek
    a8n32-slı deluxe anakart 2gb corsair xms-3500ll bellek(vista için)2 adet invidia kart arkadaş böyle bi makine topladı 460w güç kaynağı aldı antech neo üzerinde slı ready yazıo ve ekranda hiç kıpırdama bile olmadı herşey denendi 420 w codegen güç kaynağını tek ekran kartıy la çalıştırdık şak die açıldı sonradan araştırmalarımıza göre antech neo güç kaynakları özellikle bu tip anakartlarda uyum suz muş okadar yatırımdan sonra bu hüsran adama baya koyuyo açıkcası

Anlamak yok çocuğum,anlar gibi olmak var;Akıl için son tavır,saçlarını yolmak var
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lekton
    lekton's avatar
    Erkek
    hiimmm vallaha böle durumlar çok oluyo vallaha bende mcrosoft kablosuz mouse klavye vardi adamlar bunun çal1_mas1 için (media centerlarda) calismasi için butun yazilimsal guncellestirmeleri kurduttular bana:)

ben yinede ucuz kurtuldum

Dikkat: Hazine Ceyhan ırmağının kıyısında iki köprü arasında... kuru ağacın Dibinde...
Toplam Hit: 1419 Toplam Mesaj: 4