Guild Wars 2 Ücretsiz Oldu
-
Uzun uzun açıklamaya gerek yok, ücretsiz oldu işte :D
200 liraya yakın fiyatıyla oynamak isteyip oynayamadığım oyunlar arasındaydı. İndiriyorum bakalım gerçekten de o kadar zvekli bir oyun muymuş...
Ücretsiz hesap ile diğerlerinin farkları için şuradan.

2013 verilerine göre GW2 hakkında bazı ilginç bilgiler:
3 milyon adet satmıştır. Standart oyun 50 dolardan satılmaktaysa bu en az 150 milyon $ kazanç demek.
Haftalık aktif oyuncu sayısı = 2.5 milyon
Bir günde oynanan toplam saat = 508,428 saat
GW2 sitesinin günlük görüntülenme sayısı = 3 milyon
DadasAdam tarafından 22/Ara/15 13:12 tarihinde düzenlenmiştir -
Şuan sinek avlamaca var :D
-
Olme esegim olme seklinde bir bedava olma sekli olmus bu. oyunun ucunu gosteririm ki satin al diye. hic isim olmaz.
-
her birşeye no demiş harita sohpet no demiş muhabbetsiz strateji mi olur
-
gösterip elletmemiş :))
-
piiiranha9242 bunu yazdı
Ayrıca parayla alan oyuncular rahatsız olmasın diye globalden mesaj yazmak yasakmış :) Kapitalizmin geldiği son nokta. Ücretsiz oynayanlar pislik zaten para veren asil ve elit sınıfı rahatsız etmeye ne hakları var...
-
DadasAdam bunu yazdıpiiiranha9242 bunu yazdı
Ayrıca parayla alan oyuncular rahatsız olmasın diye globalden mesaj yazmak yasakmış :) Kapitalizmin geldiği son nokta. Ücretsiz oynayanlar pislik zaten para veren asil ve elit sınıfı rahatsız etmeye ne hakları var...
Zamanında parayla almış biri olarak, siz lanet olası faqirler oyunu bitirdiniz :P
-
Hocam yine oynayamayacak gibi görünüyorsun. Bildiğin free account'u demo yapmışlar. Hiçbir şeye erişim yok. Oyunun en önemli özellikleri kısıtlı. Sadece girip hava alıp çıkmak serbest.
-
bu oyun verilen parayi hak ediyor. ben ilk ciktigi zamanlar almistim baya oynadim 1000 saaate yakin gameplay im var baya sariyor ve aylik ucreti olmayip surekli yeni bedava icerik gelen aklima gelen tek oyun. g2a dan ucuza key bulabilirsiniz.
-
Ucuz key bulunabilir ve oynanası oyun. Yalnız şu anda değil geçti artık. Blade & Soul 15 ocakta açılıyor avrupa sunucuları. Hatta konu açın toplanalım oradan