Guinea Pig Almak İstiyorum İstanbul'da Petshop Önerisi Verebilecek ?
-
guinea pig, bu hayvan çok hoşuma gitti almak istiyorum ama istenbulda netten bakmama rağmen satan biryer bulamadım. bilen arkadaşlar yardımcı olurlarsa sevinirim.
tercihen şişli mecidiyeköy beşiktaş taksim olursa süper olur
-
hocam guinea pig alıcaksan kesinlikle petshoplardan almamanı öneriyorum sana
-
bir tür laboratuvar hayvanı olduğundan bun yetiştiren lab.lardan bulabilirsin..üni.lab.ları var mesela..
-
eminönünde çeşitli hayvanlar satılan yer var büyük ihtimal orda vardır ordan hamster almıştım (: (mısır çaşısının solunda yeni caminin sagında)
-
Domuz sandım başta .d dedim nabıcak .d
-
Teyze Guinea Pig'in etinden faydalanıyor.

-
kut bunu yazdı:
-----------------------------
Teyze Guinea Pig'in etinden faydalanıyor.

-----------------------------oha :S ayy yarabbim yemedikleri bişi kalmadı bunların :S haywan bile seçio bişileri yerken bunlarda seçmede yok :S
-
Cia bunu yazdı:
-----------------------------
eminönünde çeşitli hayvanlar satılan yer var büyük ihtimal orda vardır ordan hamster almıştım (: (mısır çaşısının solunda yeni caminin sagında)
-----------------------------Al oradanda ölsun hayvan hey allam yaa
Aslında bızde varmı bılmıyorum yavru varsa göndereyım dıyecegım ama
Aydından istanbula göndermek zor olur.
İu veterıner fakultesınden elemanlarla ırtıbata gec
Gıt Zootekın anabılım dalına yalvar yakar ucretınıde verırım de ellerınde varsa yavru verebılırler

-
hipokondriyak resimdekiler çok iyi ya, Zootek'ten aldıktan sonra sorun olmasın mutasyon geçiririp evdekileri haklamasın:D
http://www.ddsguineapig.com/index.htm bunları yetiştiren çiflik buldum bi tane annelerinden sütten kesilene kadar vermiyorlar. burdan alıcam büyük ihtimal biraz pahalı ama (100 TL ) sağlıklı olsun hayvan
-
bizde var guinia pig bi sorıyım almak istersen vermeyi düşünüyolardı en son