Guitar Hero 3 Legends Of Rock Custom Song Ekleme
-
gh 3 legends of rock oyununu bilgisayara kurdum,easyde komple bitirdim,mediuma geçtim ama sürekli aynı şarkılar fln bayıyo...kendi istediğimiz şarkıları ekleme imkanımız varmış ama progrram fln kullanmadan frets on firedaki gibi bi klasörü tutup biyere atarak yapamazmıyız ne yapıcaz nası yapıcaz bilgisayarda,bi bilgisi olan varmı?
DİPNOT: özellikle metallicanın parçalarını istiyorum,sanırım hazır olarak var bazıları ama link bulamadım
-
ah hocam ben de uğraşmıştım fakat adam akıllı bulamadım. bi iki tane paket vardı ama onlar da bozuktu.
-
bulursanız ben de alırım buradan :)
-
FoFiX rulz :|
-
NmC bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------o da yüklü ama guitar hero kadar sarmıyo be o :D
-
wasd bunu yazdı:
NmC bunu yazdı:
-----------------------------o da yüklü ama guitar hero kadar sarmıyo be o :D
-----------------------------Valla onun packleri süper ya :D Arayıp da bulamadığım şarkı yok :))
-
NmC bunu yazdı:
Valla onun packleri süper ya :D Arayıp da bulamadığım şarkı yok :))
-----------------------------Doğru diyosunda, onun şarkıların easy ve mediumları çok az :D misal bi fueli mediumda çalmak istiyorum ben gitar hiroda ama bulamıyorum :/
-
wasd bunu yazdı:
NmC bunu yazdı:
-----------------------------Doğru diyosunda, onun şarkıların easy ve mediumları çok az :D misal bi fueli mediumda çalmak istiyorum ben gitar hiroda ama bulamıyorum :/
-----------------------------Hocam şarkıları fretsonfire.net in forumundan indir :) Her seviyesi olan şarkıları yüklüyolar genelde...
Ayrıca bütün guitar hero serilerinin paketleri var fofix için. Yani GH de oynadığın tüm şarkıları orda da oynarsın ;)
-
NmC bunu yazdı:
wasd bunu yazdı:
NmC bunu yazdı:
-----------------------------Hocam şarkıları fretsonfire.net in forumundan indir :) Her seviyesi olan şarkıları yüklüyolar genelde...
Ayrıca bütün guitar hero serilerinin paketleri var fofix için. Yani GH de oynadığın tüm şarkıları orda da oynarsın ;)
-----------------------------şarkıları indiriyorum,baya iyi :D ama görseli yok bunu ya,arkada insan yok,aynı havayı yaratamıyo :D :P