folder Tahribat.com Forumları
linefolder Oyunlar
linefolder Guitar Hero World Tour [Sorun]

Guitar Hero World Tour [Sorun]

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fotoğrafçı
    burakbet
    burakbet's avatar
    Erkek

sevgili müritler artık çıldırma noktasına geldim ve ne yapmam gerekiyo hiç bilmiyorum.. soruna geçiyorum.

guitar hero world tour'u yükledim.. güzel evet.. oyuna giriyorum güzelce oynuyorum.. çıkıyorum, tekrar giriyorum.. bi kaç kere tekrarladıktan sonra takılmaya başlıyor.. ama öyle böyle değil.. hiç oynanmıyor.. ilk oynayışımdan eser kalmıyor.. ve bunu düzeltemiyorum.. bi kaç araştırma sonrasında crack bozuktur gibi yorumlar aldım başka crackler indirdim.. ama olmadı.. tamam komple oyunu değiştireyim dedim başka bi setup buldum kurdum yok yok yok olmuyor.. nedir bu? gh wt sistem gereksininleri:

İşlemci: Intel Core 2 Duo 2.4GHz veya AMD Athlon Dual Core 4400 +; Video Card: 256 MB 3D Donanım Hızlandırıcısı Kart; Video Kartı (ATI): Radeon HD 2600; Video Card (Nvidia): GeForce 8800 GT; Bellek: 2 GB RAM  falan filan.. benim sistemim ise:

DualCore AMD Athlon 7750, 2048 MB ddr2 ram, nVIDIA GeForce 9400 GT ekran kartı..

lütfen bi çözüm bulun yardım edin fikir beyan edin.. format noktasına geldim. çözüm olucak mı bilmiyorum ama kaç gündür bunla uğraşıyorum.. fikirlerinizi bekliyorum.

la?
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NmC
    NmC's avatar
    Erkek

FoFiX oyna :|

Garanti çözüm :D

There are 10 types of people in the world. Those who knows binary and those who dont...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fotoğrafçı
    burakbet
    burakbet's avatar
    Erkek

NmC bunu yazdı:
    -----------------------------

FoFiX oyna :|

Garanti çözüm :D

-----------------------------

onu da oynarım senin hatrına.. ama bu artık memleket meselesi haline geldi halletmem lazım.

la?
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fotoğrafçı
    burakbet
    burakbet's avatar
    Erkek

yok mudur gören duyan bilen ?

la?
Toplam Hit: 1627 Toplam Mesaj: 4