Gül"Lerin Anlamı ?? İstek....
-
arkadaslar bana renklerine göre güllerin anlamı lazım acaba bildikleirnizi yazarmısınız ? sımdıden mesaj atanlar için teşekkürler...
-
kırmızı aşkı beyazda ayrılığı ifade eder diye biliyom ama beyazdan emin değilim
-
Kırmızı:aşk,tutku
Beyaz:masumiyet,saflık
Sarı:sevinç,dostluk
Mercan:arzu,istek
Açıkpembe:zerafet,incelik
Koyupembe:Minnet,şükran
Lavanta:İlk görüşte aşık olmak
Turuncu:cazibe,büyüleme
Mavi:ilahi aşk,eşşizlik
Kırmızı-sarı alaca:neşe,sevinç
Sarı-pembe-beyaz alaca:sosyal,arkadaş canlısı
-
Çok yakında mavi,turuncu,lavanta,beyaz ve kırmızı kombinasyonundan oluşan bir atraksiyona kalkışacam :)
-
kırmızı : ask
sarı:ayrılık
beyaz:evlenme teklifi
başka renkte gül de görmedim zaten =)
-
oha a.q :D
-
Beyaz gül Çarlık Rusya'sında ölüm anlamında kullanılırdı.
-
Türkiye'deki anlamları
Beyaz GülMasumiyet Kırmızı GülAşk Pembe GülGönlüm Sende Sarı GülSıcak Sevgi Beyaz KaranfilTemizlik, Saflık Kırmızı KaranfilSevgi Pembe Karanfilİçtenlik Sarı KaranfilHüzün AnemonGençlik Beyaz GlayörDostluk Kırmızı Glayörİstek Pembe GlayörZerafet Sarı GlayörKıskançlık Mor Glayörİnanç OrkideMağrur, Gururlu SterliçyaSıcak Sevgi Ağlayan Gelinİsyan NilüferGelecek yenileme Beyaz LaleSaflık Temizlik Kırmızı LaleSeni seviyorum Pembe LaleAnlayış Sarı LaleGerginlik MenekşeAlçak Gönüllü İrisHatıra, Zerafet KamelyaMağrur LilyumGüven Gerberaİyimser FrezyaSuçsuzluk Beyaz KrizantemSadakat Kırmızı KrizantemSessiz İstek Mor KrizantemBurukluk Mersedes GülüMelankoli Altın KadehUmut FulyaUnutma Evrensel anlamları
Pembe RenkŞefkat Beyaz RenkSaflık Temizlik Mavi RenkYumuşak Huylu Yeşil RenkÜmit ve İstikbal Mor RenkDul Altın SarısıSevinç, Bolluk Kırmızı RenkAşk KahverengiGeçmiş Siyah RenkÜzüntü GriMelankoli
Aşk anlamları
MenekşeKetum Aşk KamelyaMağrur Aşk LaleAsil Aşk Mavi Gülİlahi Aşk AnemonAşkta Saadet GelincikMazlum Aşk Kış GülüTemizlenmiş Aşk HercaiŞefkatli Aşk Kırmızı GülAteşli Aşk SalkımGeçici Aşk İrisAşk Hatırası SıklamenAşk Haberi KrizantemMelankoli PapatyaUysal Aşk KüpeAşkta Hafiflik, Hoppa Aşk
:| -
RIPER bunu yazdı:
-----------------------------
Beyaz gül Çarlık Rusya'sında ölüm anlamında kullanılırdı.
-----------------------------
neyse beyler elleriniz dert görmesin.. bu arada riper :D yinemı siyaset :D yinemi tarih :D yeter yahu :D her yerde tarihi görmek zorundamıyız :D -
WebCrow bunu yazdı:
-----------------------------Türkiye'deki anlamları
Beyaz GülMasumiyet Kırmızı GülAşk Pembe GülGönlüm Sende Sarı GülSıcak Sevgi Beyaz KaranfilTemizlik, Saflık Kırmızı KaranfilSevgi Pembe Karanfilİçtenlik Sarı KaranfilHüzün AnemonGençlik Beyaz GlayörDostluk Kırmızı Glayörİstek Pembe GlayörZerafet Sarı GlayörKıskançlık Mor Glayörİnanç OrkideMağrur, Gururlu SterliçyaSıcak Sevgi Ağlayan Gelinİsyan NilüferGelecek yenileme Beyaz LaleSaflık Temizlik Kırmızı LaleSeni seviyorum Pembe LaleAnlayış Sarı LaleGerginlik MenekşeAlçak Gönüllü İrisHatıra, Zerafet KamelyaMağrur LilyumGüven Gerberaİyimser FrezyaSuçsuzluk Beyaz KrizantemSadakat Kırmızı KrizantemSessiz İstek Mor KrizantemBurukluk Mersedes GülüMelankoli Altın KadehUmut FulyaUnutma Evrensel anlamları
Pembe RenkŞefkat Beyaz RenkSaflık Temizlik Mavi RenkYumuşak Huylu Yeşil RenkÜmit ve İstikbal Mor RenkDul Altın SarısıSevinç, Bolluk Kırmızı RenkAşk KahverengiGeçmiş Siyah RenkÜzüntü GriMelankoli
Aşk anlamları
MenekşeKetum Aşk KamelyaMağrur Aşk LaleAsil Aşk Mavi Gülİlahi Aşk AnemonAşkta Saadet GelincikMazlum Aşk Kış GülüTemizlenmiş Aşk HercaiŞefkatli Aşk Kırmızı GülAteşli Aşk SalkımGeçici Aşk İrisAşk Hatırası SıklamenAşk Haberi KrizantemMelankoli PapatyaUysal Aşk KüpeAşkta Hafiflik, Hoppa Aşk
:|
-----------------------------ellerine sağlık..saoalsın..
Toplam Hit: 1847 Toplam Mesaj: 10