Gulmekten Gebereceksiniz!
-
Arkadaslar bir dinleyin gulmekten gebereceksiniz
http://www.yks.com.tr/mustafa/dbank.wav
Yanlis anlamayin ama ben burda bas rol oynayan kisinin Karadenizli oldugundan eminim. Hatta sehiri bile tahmin edebilirim ama bazi arkadaslari rencide etmis olurum.
-
ömür törpüsü
-
ya buadam sakami yapuyor olay tamamen gercekmi yoksa
oldumya ya puhaa
-
kadın iyi dayanıyo gene... walla amma sabırlı kadınmış ..
-
zuhahahaha error werdim a.q bu ne biçim adam lan heee heee zuhahahha
-
abi yuhhhh ya yani bukadar olur bune yaaa catladım ortadan ikiye yarıldım sinirlendim ulan ne sabır var lan kadında ya bu saka böle birsey oolmaz böle bir insan yeryüzünde olamaz olsa bile onunla aynı oksijeni soludugumu düsündükce moralim bozuluyor
-
bu adamdan bi tanede bizim eve lazım yaaa bana gelen telefonlara bakıversin bi zahmet. Bu şimdi iş adamı felandır. Ticari hayatı çok parlaktır. Karşısındaki adamla iş baglayacak adam artık bezmıs al ulan butun ıhaleler senın allah senı kahretmesın yurru esek herıf deyyu verıyodur buna ısı. Su basmış evinide. O kız bi daha aramaz. Arayacam felan dedı de ınanmıyom yanı..
-
ya gerçektende bu kadar salak biri var mıdır dünyada ya?valla ben kızın yerinde olsam çoktaaaaaan başlamıştım kalaya.Allah'ın salağı
!!! -
Bomba aq :)
-
hahahahahha manyak bişey lan bu adam süper
-
abi bu nası bişey yaw kadın da ne sabır war a.q ben olsam küfrü bastıydım kesin yaa süper olmus :)))
Toplam Hit: 1938 Toplam Mesaj: 11