Gümüldür Veya Ürkmez‘De Tatil
-
Merhaba arkadaşlar,
Gümüldür veya Ürkmez'de Apart otel veya Kiralık Yazlık evler yada pansiyon nerden bulabilirz bilen var mı ? Arkadaşlarla birlikte gidicez ama hiç bilmiyoruz.İnternette bakıyorum 1 saattir bulamadım daha birşeyler belki önceden gidenler edenler varsa dedim yardımcı olurlar.
-
gitme hocam bence hiç güzel bir yer değil
gümüldür yaşlı yeri gibi
ürkmezde'de günübirlikçiler oluyor kalabalık abeci dolu...
ürkmez denizide güzel değil.
çeşme taraflarına git daha güzel. -
ikiside sessiz sakin monoton sıkıcı yerler. açıkcası bana göre değil. ama arkadaşlarınla gittiğinde eğleniyosun tabi. ben insan görmek isterim :) en hareketli yeri gümüldür akşam pazarının olduğu yerdir. vardı bi kaç tane apart vardı. yenişafak aldırt birine hocam orda ilanlarda oluyor.
-
ufak tefek yerler var tabi..bu vereceğim yer biraz daha iyi.. http://www.denizotelplaj.com/index.php yazlıktaydım gecen yaz doğanbeyde evlerde ama bu deniz oteli iyi diye biliyorum.... ürkmezi geçtikten sonra gelir doğanbey.. biraz daha elit kesimin kaldıgı yerdir günü birlikçiler ürkmez gümüldüre göre azdır.. yapabileceğin şeyler sınırlıdır çok kalabalık bi yer değil sonucta hafta sonları hareketli olur çok gece ise aşa clup var otel ( büyük bi otel) oranın discosunda vs tarzınsa eğlenebilirsiniz onun dışında küçük kafeler var bira nargile vs.. dediğim yer ürkmeze 3-4 km civarı uzaklıkta.
-
c0der bunu yazdı:
-----------------------------
gitme hocam bence hiç güzel bir yer değil
-----------------------------
gümüldür yaşlı yeri gibi
ürkmezde'de günübirlikçiler oluyor kalabalık abeci dolu...
ürkmez denizide güzel değil.
çeşme taraflarına git daha güzel.Çok süper bi gözlem. Aynen katılıyorum ben de. Yani biz gittik bi kere çadır kuran mı dersin inek mi dersin ohoo! Denizi de güzel değil ayrıca. Ama sakin yer yani.
-
özdereye git derim daha iyidir
-
gümüldüre gideceğine özdereye gitsene denizi çok daha güzel otel motel pansiyonda var. bilmiom benim görüşüm gümüldür ürkmez hoşuma gitmiyor benim.
edit: benim ananem kaldı geçen hafta villa gibi evmiş 3 katlı falan özderede ben görmedim gerçi ama çok memnun kalmışlar. günlüğü 70 tl falandı.