Gümüşçün Veya Rutubet Böceği Sorunu
-
Selam hocalar,
Bir süredir evde bi böcek var, ince, beyaz ve hızlı hareket ediyor. Arada sırada banyoda rastlardık, rastladıkça öldürürdük.. geçen bunların daha küçüğünü gördüm yavrulamışlar heralde, dün de gece su içerken tezgahta gördüm. Araştırdım biraz gümüşçü böceği deniyormuş. Kağıt filan yer diyorlar.
Niyetim bu adilere soykırım yapmak, sivrisinek konusundaki tecrübelerim ne yazık ki bu arkadaşlarda işe yaramaz. Sizden öneriler bekliyorum..
-
Hocam apartman böceği diyede geçiyor. Çağırıcan bir ilaçlamacı 15-20 TL gibi bir paraya tüm evi ilaçlıcak. Artık öyle kokusu falan da yok ilacın, evde 1 gün kalmama vs gibi bir durumuda yok.
-
Lightsaber bunu yazdı
sivrisinek konusundaki tecrübelerim ne yazık ki bu arkadaşlarda işe yaramaz.
Sivrisinek tecrübelerini merak ettim. Bizleri de tecrübe ettirir misin. ? Lazım olur
-
Geçen ay kalorifer böceği için ilaçlama yaptırmıştık, 75 lira aldılar. Krem gibi birşeyi belirli bölgelere sürdüler, 1 hafta sonra 1 tane bile kalmadı.
-
tahref156 bunu yazdıLightsaber bunu yazdı
sivrisinek konusundaki tecrübelerim ne yazık ki bu arkadaşlarda işe yaramaz.
Sivrisinek tecrübelerini merak ettim. Bizleri de tecrübe ettirir misin. ? Lazım olur
hocam çok ustaca öldürüyorum , kan bile sıçratmıyorum.. bazen havada sakatlıyıp suya filan atıyorum yani çok efor gerektiren bir şey değil alacaksın gazeteyi şak diye yapıştırcan, sonra diğerleri ibret alıyo gelmiyorlar..
hocalar valla evin her yanını sarmış durumda değiller en son çare ilaçlatmaya başvurmayı düşünüyorum, önerebileceğiniz detan,raid filan bir şey yok mu..
-
zigor bunu yazdı
Geçen ay kalorifer böceği için ilaçlama yaptırmıştık, 75 lira aldılar. Krem gibi birşeyi belirli bölgelere sürdüler, 1 hafta sonra 1 tane bile kalmadı.
bayer'in jeli hocam o. eczanelerde ufak tüplerde satılıyor 15 lira gibi bi fiyatı var.
-
uplayalım..
-
Süleymancık ?