folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Gümüşçün Veya Rutubet Böceği Sorunu

Gümüşçün Veya Rutubet Böceği Sorunu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nickalti
    Lightsaber
    Lightsaber's avatar
    Erkek

Selam hocalar,

Bir süredir evde bi böcek var, ince, beyaz ve hızlı hareket ediyor. Arada sırada banyoda rastlardık, rastladıkça öldürürdük.. geçen bunların daha küçüğünü gördüm yavrulamışlar heralde, dün de gece su içerken tezgahta gördüm. Araştırdım biraz gümüşçü böceği deniyormuş. Kağıt filan yer diyorlar.

Niyetim bu adilere soykırım yapmak, sivrisinek konusundaki tecrübelerim ne yazık ki bu arkadaşlarda işe yaramaz. Sizden öneriler bekliyorum..

İnsan; insan olsaydı,insan olmazdı..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    legendary
    legendary's avatar
    Erkek

Hocam apartman böceği diyede geçiyor. Çağırıcan bir ilaçlamacı 15-20 TL gibi bir paraya tüm evi ilaçlıcak. Artık öyle kokusu falan da yok ilacın, evde 1 gün kalmama vs gibi bir durumuda yok.

yaratıcılık uçmak değil konmaktır...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tahref156
    tahref156's avatar
    Erkek
    Lightsaber bunu yazdı

sivrisinek konusundaki tecrübelerim ne yazık ki bu arkadaşlarda işe yaramaz. 

Sivrisinek tecrübelerini merak ettim. Bizleri de tecrübe ettirir misin. ? Lazım olur

🥒
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zigor
    zigor's avatar
    Erkek

Geçen ay kalorifer böceği için ilaçlama yaptırmıştık, 75 lira aldılar. Krem gibi birşeyi belirli bölgelere sürdüler, 1 hafta sonra 1 tane bile kalmadı. 

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nickalti
    Lightsaber
    Lightsaber's avatar
    Erkek
    tahref156 bunu yazdı
    Lightsaber bunu yazdı

sivrisinek konusundaki tecrübelerim ne yazık ki bu arkadaşlarda işe yaramaz. 

Sivrisinek tecrübelerini merak ettim. Bizleri de tecrübe ettirir misin. ? Lazım olur

hocam çok ustaca öldürüyorum , kan bile sıçratmıyorum.. bazen havada sakatlıyıp suya filan atıyorum yani çok efor gerektiren bir şey değil alacaksın gazeteyi şak diye yapıştırcan, sonra diğerleri ibret alıyo gelmiyorlar..

hocalar valla evin her yanını sarmış durumda değiller en son çare ilaçlatmaya başvurmayı düşünüyorum, önerebileceğiniz detan,raid filan bir şey yok mu..

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HashiramaSenju
    HashiramaSenju's avatar
    Erkek
    zigor bunu yazdı

Geçen ay kalorifer böceği için ilaçlama yaptırmıştık, 75 lira aldılar. Krem gibi birşeyi belirli bölgelere sürdüler, 1 hafta sonra 1 tane bile kalmadı. 

bayer'in jeli hocam o. eczanelerde ufak tüplerde satılıyor 15 lira gibi bi fiyatı var. 

Ninjaların Tanrısı...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nickalti
    Lightsaber
    Lightsaber's avatar
    Erkek

uplayalım..

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Taso Pezevengi
    iso
    iso's avatar