folder Tahribat.com Forumları
linefolder İnternet Siteleri
linefolder Güncel Bir Blog Açmak İçin Tavsiyeleriniz?

Güncel Bir Blog Açmak İçin Tavsiyeleriniz?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nereodi
    nereodi's avatar
    Erkek

Geçen gün yeni bir domain aldım 0ha.org diye bu siteyi bildirgec tarzı bir site açmayı düşünüyorum uzan vadeli kaliteli bir site olması için neler yapabilirim?İçerikde nelere yer verilmeli?

Artı: 0ha.org için nasıl bir slogan olabilir? İçerik olarak bilim, internet teknolojileri,siyaset vs.. olucak.

Bu siteyi açınca yazarlık muhabbetide olucak tabribattan destek beklemekteyim :D

canısı| Keser gibi olma; hep bana, hep bana. Testere gibi ol Bir sana bir bana...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fikret
    Fikret's avatar
    Erkek

bildirgec türü birşey tutmaz, tutturamazsın :) koskoca pilli network varken yemez yani.

forum falan kesinlikle düşünme zaten. adult veya komik video sitesi olabilir gibi.

screw you guys! i"m goin" hoooome!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    necroshine
    necroshine's avatar
    Erkek

Pilli networku bu kadar abarti yapan yazar sayisidir sanirim.

su aklima geldi :)

http://www.zamazing.org/yazi/moodinq-ile-kendi-dovmelerini-yapin

Arkadasin birisi altina yorum yapmis ;

Cokda kasmamak lazim. Daha iyisini yapabilecegini dusunuyorsan yap.

Bravoooo!,
    internetten bir april fool's day yani 1 nisan şakasını birebir kopyalayarak almış (ne bir yorum ne bir fikir sadece çeviri) sonra da ciddi haber yapmışssınız, editör de yemiş takdirle karşılıyor başarılarınızın devamını diliyorum.

İlk görüşte dedim bu muhteşem bişi sonra thinkgeek'e bir tıkladım stoklar bölümüne de üstelik kocaman yazmış april fool's diye... insan yazı yazmadan önce bir araştırır ya da şakaysa altına not mot düşer... hayır nisan'ın kaçı oldu :o)

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    necroshine
    necroshine's avatar
    Erkek

Birde en gicik oldugum mevzu Turk sitelerinin coplugu. icerigi sifir binlerce milyonlarca site var. Forumlarin %90 i c/p

bir cumle yaziyorum 1,ooo,ooo sonuc var diyor ama tum sonuclar forumlardan geliyor ve hepsi ayni.

yani sonuc olarak tek bir sonuc. 

Sonra google bana neden pr vermiyor diye google a kusuyoruz.

Ozgun icerik olacak kardesim, fotolu vidyolu bol aciklayici yazilari olan

kendimizi yabanci sitelerde sonuc ararken gormek beni gicik ediyor.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    1234567B
    1234567B's avatar
    Erkek

Güncel yerine uzman oldugun bir alanda blog yazsan daha başarılı olursun diye düşünüyorum.Bide tasarımın sade olur reklamlar sağdan soldan fırlamazsa görüntülü veya videolu anlatımlara öncelik verirsen eminim emeğinin karşılıgını alırsın.

arbeit macht frei
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nereodi
    nereodi's avatar
    Erkek

İçerik tamamı ile özgün olucak bu site üzerine baya bi yoğunlaşmayı düşünüyorum uzun vadeli bir site olucak ölene kadar kapatmayı düşünmüyorum :)

Şuanda sitenin tasarımına başladım 1 haftaya açıcam siteyi :D

Daha farklı öneri ve görüşlerede açığım.

canısı| Keser gibi olma; hep bana, hep bana. Testere gibi ol Bir sana bir bana...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CyberAngel
    CyberAngel's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Bu fikri kendime saklamıştım aslında. :) İzlediğin filmler hakkında izlenimlerini, filmlerin detaylarını, bilinmeyenlerini anlatan bir blog olabilir.Çok kapsamlı olmalı ve her konu özenle ve düzenli açılmalı.Mesela filmin konusu, gösterim tarihi, yönetmeni, yönetmenin önceki filmleri, oyuncular, oyuncular hakkında bilgi, filmin çekildiği mekanllar, filme ayrılan bütçe, gişe hasılatı, imdb puanı (tabi sende bir puanlama sistemi koymalısın mutlaka), filmin müzikleri falan diye uzar gider bu.Eğer bir sinemasever değilsen bu iş çok yorucu ve sıkıcı olur senin için.Ama tutar bu emin ol.

Bahsettiğim kesinlikle online film izlenen bir ortam değil.Amaç sinemam.com'un daha gelişmiş versiyonunu yapabilmek.Katagori sistemide önemli tabi.böyle birşey işte (:

Toplam Hit: 1052 Toplam Mesaj: 7