Güncel Sorunsuz Texas Holdem Botu ( Satılık )
-
Adım kumarbaza çıktı ama nabayım ekmek parası :)
neyse hemen olaya gireyim. bu botu kendimiz geliştirdik. piyasadaki botların birçoğu keylog bulundurmakta.
tek kullanımlık bu botumuz sizin belirlediğiniz kartlara kendisi girer ve eğer tutar kağıt yok ise vuruş yapıldığında fold edip oyunu bırakır.
botun genel özellikleri
Renk
Kent
gibi elleri tanır ve pusu atar
bunun haricinde belli başlı kartlara all in çeker ( AA KK QQ JJ AK KQ isteğe bağlı değişebilir. )
yerdeki kartları tanır buna göre vuruş belirler misal pot 2.000.000 4.500.000 vurup yeri yoklar giren olursa zaten giren kişi kaybeder çünkü en yüksek tutarlara göre vuruş yapar :)
kısa ve öz olarak piyasada 30 40 tl ye satılan botlarla kıyaslama yaparsak arada dağlar kadar fark var daha geniş bilgiyi tel ile veya msn den verebilirim.
fiyatı oha diye tepkileyenler olabilir ama bu botun verdiğiniz parayı kurtarıp sizi kar yaptırma olasılığıda yüksektir. :) ilgilenenler pm atsınlar. ( bu arada vereceğim fiyat tbt müridlerine özel fiyattır dışardaki müşteriye farklı fiyat çekiyorum toplu alımda indirim yapılır :) )
-
ilgilenen yok sanırım ?
-
kazandırıyosa niye public ediyon ki, aç birsürü hesap kendin kas kimseye çaktırmadan kır parayı işte :)
-
calisip calismadigina nasil emin olucaklar burda genelde bu tarz seyler paylasilir kardes...
-
valla bu el emeği göz nuru o yüzden beleşe verilmez :)
-
Şaka Gibi Paylaşmıyım dıyorum Ama biri daha bu tür Konu Acarsa inadına paylaşıcam
-
gizli paylasabilirsiniz cekilis yapabilirsiniz ...
-
Programa ihtiyacı olanlar bana pm atsınlar indirecekleri ve destek alacakları linkleri kendisine veriyim .. program ücretsiz olarak yayınlanmakta zaten ...
-
Çek bir videoda görelim :) şu piyasadaki bot olmadığını nerden bilelim?
-
rahatsizmisiniz arkadasim ? biri der piyasadaki bot biri der bende zaten belesi var belesi olan dagitsin burdan. piyasadaki botunda linkini sen verde ben bakayim ne kadar benzetmis bizimkine
-
boot kazandırmıyo sistem degismis aa kk jj hep kaybettiren kagıtlar