folder Tahribat.com Forumları
linefolder Yazılımlar / Diğer Programlar
linefolder Güncel Torrent İndirme Hızının Yavaşlığı - Crysis 3

Güncel Torrent İndirme Hızının Yavaşlığı - Crysis 3

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tnrsk
    Tnrsk's avatar
    Erkek

zorlu başlatta yaptım ama neden bu kadar yavaş iniyo

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YekteranBaymedir
    YekteranBaymedir's avatar
    Homo

1- zorlu başlat : aynı anda sadece 1 torrent indirilecek şekilde ayarlarsan, zorlu başlattığında sınırsız sayıda başlatabilirsin.

yani onunla alakası yok.

2- bir sürü kişi abanıyor, öyle düşün. senden çok daha hızlıları ve daha fazla peer'a bağlanabilenleri haliyle torrenti sömürüyordur.

bir örnek vereyim:

sword art online adlı bir animeyi çeviriyordum. Horriblesubs yeni bölümü torrent'e salar salmaz kendi bilgisayarımda indirmeye

başlayınca, 100 kb anca :)

bunun yerine gidip vps'e koyuyordum torrenti, 1 mb/sn en az.

YekteranBaymedir tarafından 19/Şub/13 21:03 tarihinde düzenlenmiştir
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek

Öncelikle zorlu başlat indirme hızına etki etmez.

Sonrasında da resimden gödrüğüm üzere 923 seeder 7325 leecher var normal yani o hız.

Private trackerlarda böyle problemler olmaz ama public torrentlerde seedbox kullanan çok olmadığı için seederların gönderme hızı da düşük oluyor

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
Toplam Hit: 2289 Toplam Mesaj: 3