Güncelleştirme İnterneti Mi Yiyiyor ??
-
yeni kurdum ve şimdi call of duty paketlerini yüklüyorum fakat bi sorun var 2 kb ile download..Günleştirmeleri kapattım yine aynı ne gıcık bir durum çözemedim..
-
zumsuk demek istediiini anlıyamadım.
-
down hizi yavas diyor arkadas.. güncellestirmeler yavaslatabiliyor dogru. ama ben kapadigim zaman gayet normal hizini aliyordu yine.. baglantina bir bak bakalim gelen giden baytlara..
-
Abi güncelleştirme neticede netten download,haliyle dier downloadların hızını etkiler :)
-
o an bi güncelleme warsa hızın düşük olması çok normal :)
ordan 100 kb ile bağlanmıştır buraya kalmıştır 3 kb :)
cod4 online oynarsan aynı serverda gel kapışalım zumsuk'um :)
hollanda ve fransa serverlarını virane ediyorum :C
-
yok abi şimdi şöyle oldu açıklayayım
pcyi kurdum güncelleştirmeleri indirsin dedim.Daha sonra baktım yavaş doal olarak güncelleştirmeyi çekiyor.Fakat kapattım.Baktım kapattıktan sonra değişen birşey olamdı.Bilgisayar 1 saat önce kurulmuş olmasa derim virüs şu bu.winrar, winamp, call of duty dende virüs gelmez herhalde :D kaç senedir kuruyoruz.Kıl bi durum oldu.
-
zumsuk bunu yazdı:
-----------------------------yok abi şimdi şöyle oldu açıklayayım
pcyi kurdum güncelleştirmeleri indirsin dedim.Daha sonra baktım yavaş doal olarak güncelleştirmeyi çekiyor.Fakat kapattım.Baktım kapattıktan sonra değişen birşey olamdı.Bilgisayar 1 saat önce kurulmuş olmasa derim virüs şu bu.winrar, winamp, call of duty dende virüs gelmez herhalde :D kaç senedir kuruyoruz.Kıl bi durum oldu.
-----------------------------Hee o zmn iş deişir,büyük ihtimal indirdiğin serverda cinslik vardır,rapidde happy hours oldumu millet abanıyo 100mblık dosya inene kadar kanser oluyom resmen :D snyede 5-10kbı zor görüyom :)
-
zumsuk onu bırakta bu cod 4 ü nası online oynuyon anlatsana baba çok oynmak istedim olmadı :S
-
server değiştirdim düzelir gibi oldu ama 50 ile iniyor nomali 100 yoğunluktna ehhralde
hocam şimdi xfire indiriyorsun daha sonra
http://www.gamershell.com/download_22482.shtml
http://www.callofduty.com/patch/
1.4-1.5 patchleri yüklüyorsun.xfireı kuruyorsun xfire dan serverları bulup oynuyorsun.