Gunde 1000-2000 Gonderebilecegimiz Email Service
-
merhaba muritler,
baslikta 1000-2000 tane yazdim ama daha fazlada olabilir, email deluxe sender ile email gondermek isteyorum, mailing yapmak istiyorum, cogu buyuk email servicelerini denemedim ama olmuyor, acaba bilgidiniz guzel smtp email servicesi lazimdi .. yardimci olabilecek olan var mi >?
-
bütçe?
-
janni bunu yazdı
bütçe?
daha once kendi web adresimden yapiyordum ama hosting firmasi bloke etti, actirmak icin bayagi ugrasmistim... valla hacim sen soyle.. yada boyle gmail yahoo outlook gibi emaillerinden atabilir miyiz?
-
günde 1000 2000 tanen ayda 50 60 bin yapar hocam hiç bir hosting yada hotmail gmail yandex den bu tarz mail atamazsın. Kaldıki illaki şikayet olduğu an kapanır hesabın.
Profesyonel ama harbi profesyonel bir servis istersen özelden yaz konuşalım anlatayım ama öyle 200 300 tl ile çıkamazsın onu diyim yada çıkarsında sürekli spamda kalırsın.
-
janni bunu yazdı
günde 1000 2000 tanen ayda 50 60 bin yapar hocam hiç bir hosting yada hotmail gmail yandex den bu tarz mail atamazsın. Kaldıki illaki şikayet olduğu an kapanır hesabın.
Profesyonel ama harbi profesyonel bir servis istersen özelden yaz konuşalım anlatayım ama öyle 200 300 tl ile çıkamazsın onu diyim yada çıkarsında sürekli spamda kalırsın.
tamam konusalim, peki bi email server bize kaca patlar ?
-
Hocam seninki toplu emaile giriyor bu işlemi kendin sadece kaliteli bir email server kurarak yapamazsın. Hangi ISP, email provider şirketi senin sunucunu güvenilir mail sunucu olarak tanıyacak?
Profesyonel yapacam sürekli emaillerim inboxa düşsün diyorsan diye diyorum. Yoksa salla 1000 kişiye atarsın ertesi gün 200 ü bloklamış bile seni.
bir diğer ertesi gün geri kalanı gibi...
Yani sadece kaliteli bir email sunucu ile bu işi yapamazsın.
-
Hocam merhaba,
http://wmaraclari.com/toplumail/ servisini kullanabilirsin.
Satın almadan önce deneme maili gönderebilirsin.